Connect with us
Au început înscrierile pentru cel de-al treilea sezon al emisiunii "Chefi la cuțite"

TV

Au început înscrierile pentru cel de-al treilea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” a ajuns la al treilea sezon! Postul de televiziune Antena 1 a dat startul înscrierilor pentru cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Chefi la cuţite”, echipa show-ului urmând să organizeze preselecţii în Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Bucureşti, în perioada 22 octombrie – 13 noiembrie, potrivit news.ro.

”Cine nu a ajuns încă într-una dintre echipele conduse de chef Scărlătescu, chef Bontea şi chef Dumitrescu poate sta liniştit, pentru că show-ul de la Antena 1 a dat startul înscrierilor pentru cel de-al treilea sezon. Aşa se face că pasionaţii de gătit sau bucătarii care vor să strălucească în emisiunea ce i-a cucerit pe toţi românii au acum ocazia să se înscrie şi să se pregătească pentru următorul sezon”, au transmis reprezentanţii Antena 1.

Persoanele care vor să concureze în emisiunea ”Chefi la cuţite” trebuie să completeze un formular pe site-ul show-ului şi să se prezinte apoi la preselecţii cu o farfurie ”semnătură”.

Echipa ”Chefi la cuţite” organizează preselecţii în Cluj-Napoca, pe 22 octombrie, la Timişoara, pe 30 octombrie, la Iaşi, pe 5 noiembrie, şi la Bucureşti, pe 12 şi 13 noiembrie.

Săptămâna viitoare, cel de-al doilea sezon al emisiunii ”Chefi la cuţite”, difuzată de Antena 1 în serile de luni şi marţi, va trece la o nouă etapă, ”Bootcamp”. Toţi concurenţii care au trecut în această etapă vor fi supuşi unor probe eliminatorii, la finalul cărora se vor forma cele trei echipe cu care chefii intră în etapa de confruntări.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top