Connect with us
Aura Marcu a luat Golden Buzz la Românii au Talent, ediția din 13 martie

TV

Aura Marcu a luat Golden Buzz la Românii au Talent, ediția din 13 martie

Aura Marcu a primit Golden Buzz la Românii au Talent, în emisiunea din 13 martie. Vocea ei a reușit să îi cucerească pe jurați, dar și pe toți cei prezenți în public. Florin Călinescu nu a stat pe gânduri și a apăsat butonul Golden Buzz.

Aura Marcu a luat Golden Buzz la Românii au Talent, ediția din 13 martie

Aura Marcu are 30 de ani și este din Bacău, de profesie stewardesă. Povestea ei este una extrem de emoționantă! Aura a vorbit deschis despre cum a ajuns să își aleagă acest drum în viață, iar lacrimile și-au făcut loc în ochii juraților la auzul poveștii. toată luema din platou a fost foarte pătrunsă de cele spuse de concurentă.

„Jobul l-am ales pentru că am crescut practic cu sunetul avioanelor, lângă aeroport, în centrul în care am fost crescută, zi și noapte auzeam zgomotul lor. Atunci mă uitam la cer și spuneam că într-o zi o să zbor și eu, dar nu știu dacă credeam ce spuneam, dar pur și simplu mă uitam la cer și visam. Eu m-am trezit într-un orfelinat. Am fost dată de la două zile de la naștere, de către bunicul și unchiul meu, pentru că eu practic reprezentam o rușine în familia aia, pentru că mama m-a născut devreme.

Aura a povestit și că a schimbat în viața ei 11 centre de plasament a crescut cu o vină imensă pe umeri. Totuși, acest lucru nu a împiedicat-o să își urmeze visul!

Apoi am fost informată că tata a murit și practic am crescut cu vina asta că după ce am venit eu, s-au destrămat toți. Mama a înnebunit din păcate, în urma a ceea ce a pierdut, copilul, a fost închisă în spital din ceea ce am înțeles. Am schimbat 11 centre de plasament, dar asta într-un fel sau altul m-a întărit, pentru că am început să învăț să fiu independentă, să înfrunt viața, greutățile, pentru că acolo e ca în junglă. A fost o perioadă cumplită… ajungeai să le speli picioarele celor mari și aproape că mă obișnuisem să-mi iau bătaie în fiecare zi”, a spus Aura înainte de momentul artistic.

Aura Marcu a rămas fără cuvinte când a văzut că a primit Golden Buzz, mărturisind că este cel mai frumos moment din viața ei. „Muzica m-a salvat, acolo am găsit refugiul, acolo am găsit descărcarea, acolo am găsit casa. Nu mă așteptam nici să trec, dar să iau Golden Buzz… Cred că e cel mai frumos moment din viața mea”, a spus Aura, profund emoționată.

Citește și: Cine este Aura Marcu Golden Buzz Românii au talent 13 martie 2020

Citește și: Andra face ANUNȚUL despre emisiunea Românii au talent, în plină criza Coronavirus

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top