TV

Beatrice Olaru, primele declarații după ce a câștigat Exatlon: „Prima mea ediție a fost un coșmar…”

Beatrice Olaru este marea câștigătoare a celui de-al doilea sezon Exatlon. Concurenta din echipa Războinicilor s-a impus în fața lui Alin Andronic, care a decis să abandoneze din cauza unei accidentări.

Dacă în primul sezon trofeul i-a revenit Faimosului Vladimir Drăghia, de data aceasta marele premiu a fost adjudecat de o Războinică: Beatrice Olaru.

În semifinală, Beatrice s-a confruntat pe Corina Petruț și a avut mari emoții pentru ceea ce va urma.

„Când am pornit în experienţa Exatlon, nu ştiam la ce să mă aştept. Dar acum, că sunt aici, sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce mi s-a întâmplat.

Şi pentru momentele fericite, dar mai ales pentru momentele în care am căzut. Din momentele grele, din care am învăţat, m-am redescoperit, am făcut cunoştinţă cu mine în cel mai real mod aici. M-am cunoscut cum nu aş fi putut să mă descopăr în altă parte.

M-a schimbat mult această experienţă. De fapt, schimbat nu e cuvântul potrivit, ci echilibrat. Plec de aici un om cu mai multă încredere în mine şi mult mai echilibrat.

Sunt atât de multe sentimente amestecate şi trăiri, dar sunt sigură că simt fericire şi împlinire. Toţi patru ne dorim acel trofeu. Voi încerca să pun în practică tot ce am învăţat în aceste luni la Exatlon”.

Alin Andronic a ajuns în ultimul act Exatlon după o confruntare cu Iulian Pîtea

„Nu credeam vreodată că un om poate învăţa atât de multe lucruri într-un timp atât de scurt. Am învăţat multe despre mine, despre oamenii din jurul meu, am învăţat să apreciez lucruri cărora nu le dădeam importanţă.

De multe ori dăm dimensiune mare unor situaţii, greşim. Ne închidem în bulă şi credem că totul se sfârşeşte. Aşa am crezut când mergeam în cârje şi credeam că visul meu s-a încheiat. Dar încă sunt aici. Este o minune pentru mine.

De-acum înainte mă voi bucura de orice traseu pe care îl mai am. Orice va fi, sunt împăcat. Sunt împăcat că am ajuns aici, că suntem 4 Războinici şi unul dintre noi va câştiga trofeul. Dacă ar fi după mine, aş încheia acum jocul, am fi toţi patru câştigători”, spunea Alin Andronic la ceremonia de dinaintea semifinalei.

Citește și: Beatrice Olaru a câştigat finala Exatlon sezonul 2. Ce a făcut Alin

Beatrice Olaru şi Alin Andronic au avut oportunitatea de a alege traseele pe care concurează în ultimul act al competiţiei.

Primul joc, pe traseul ales de Alin, a fost câştigat de Beatrice, cu scorul de 3-0. În timpul celui de-al doilea joc, Alin a decis să abandoneze. „Game over! Hai să mergem la ceremonie şi să plecăm acasă! Nu are sens să-mi rup picioarele! Gata! Nu încercaţi să mă convingeţi. Am spus gata!”, a spus Alin Andronic.

„Nu mai sunt multe de spus. Cred că am arătat de ce am venit, să lupt pe trasee. Betty e o femeie puternică, are un caracter deosebit. Îşi merită premiul! Are un caracter frumos. Vreau să o felicit pentru premiu. Sper să se bucure de el pentru că-l merită!”, a declarat Alin la final.

Beatrice Olaru este recunoscătoare iubitului său

„Prima mea ediţie a fost un coşmar. Am adus puncte târându-mă pe marginea bazinelor. Nu aveam cum să îndrăznesc să ajung în momentul ăsta. Dar am muncit. Am fost recunoscătoare pentru şansa primită, am muncit ca să o fructific.

Nu am visat la trofeu! Noi, femeile, toate care am fost la Exatlon, am alergat pe aceleaşi trasee, am îndurat aceleaşi condiţii, nu e deloc uşor. Aş vrea să-i mulţumesc mamei! Am văzut-o în momente grele, dar niciodată slabă.

Totul are o rezolvare, aşa m-a învăţat. Vreau să-i mulţumesc iubitului meu care mi-a spus că o să câştig, la cât de muncitoare sau ambiţioasă sunt. Eu am crezut că spune doar aşa, ca să mă încurajeze Mi-a dat putere. Mulţumesc! Am reuşit”, a spus Beatrice Olaru, câştigătoarea Exatlon România, sezonul 2.

Acest site foloseste cookies.

Read More