Connect with us
Bianca Drăgușanu se mărită cu Alex Bodi! Detalii de ultimă oră despre nunta anului în showbiz!

TV

Bianca Drăgușanu se mărită cu Alex Bodi! Detalii de ultimă oră despre nunta anului în showbiz!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se căsătoresc, după desele certuri dintre ei, lăsate și cu violență.

„Eu mă pregătesc pentru nuntă. Nu schimb multe rochii, vreo 15-20. Din nunta mea o să fac un fel de prezentare de modă, pentru că îmi permit. Mi-am făcut planuri, dacă am atâtea rochii de mireasă. M-am gândit să schimb măcar 5! Mă duc cu una la biserică, mă schimb în alta, mai stau două ore ma schimb în alta, mai petrec 3 ore mă schimb în alta”, a spus Bianca Drăguşanu la TV.

Bianca a dezvăluit cum va arăta rochia ei de mireasă.

„La Biserică va fi cu mâneci, că eşti totuşi în Biserică. Dansul mirilor o să o fac în a treia rochie, a patra – darul, a cincea – dansul naşilor”, a dezvăluit celebra blondă.

Bianca Drăgușanu se mărită cu Alex Bodi! Detalii de ultimă oră

Bianca Drăgușanu a mărturisit că va fi furată la nuntă, dând detalii și despre mult așteptatul moment din noaptea nunții.

„Se fură mireasa în rochie lungă şi se aduce mireasa în rochie scurtă. Am vreo trei opţiuni (n.r. naşi). Sunt pregătită. Nu degeaba mi-a fost trimis harul să pot crea visele femeilor. Cu siguranţa voi avea şi eu filmul meu şi nunta aia de poveste pe care mi-o doresc. Eu am luptat şi am muncit mereu pentru ceea ce am”, a mai declarat Bianca Drăgușanu.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top