Connect with us
Bombă în showbiz! Andreea Marin a adoptat doi copii

TV

Bombă în showbiz! Andreea Marin a adoptat doi copii

Vedeta a demonstrat cu multe ocazii că are un suflet mare, însă puțini știu că aceasta a adoptat doi copii, la distanță.

Într-una dintre vizitele pe care le-a avut în Africa, Andreea Marin a fost atât de impresionată de ce a văzut, încât nu a mai stat pe gânduri și a adoptat, la distanță, o fetiță din Kenya. Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. nu a stat indiferentă în fața acestor situații și a mai adoptat un băiețel din China.

„Am un băieţel în China şi o fetiţă în Kenya. Acum sunt mari şi mă bucur că am putut să pun umărul şi eu, alături de alţi părinţi din întreaga lume care fac asta, la educarea lor, pentru că problema lor mare este lipsa accesului la sistemul de sănătate şi la sistemul educaţional. Practic, dacă nu ai şansa să fii educat aşa cum se cuvine, nu îţi creezi o şansă reală pentru viitorul tău. N-ai cum să creşti. Contează şi unde te naşti”, spunea Andreea Marin, la vremea respectivă, pentru Libertatea.

Acum, cei doi copii adoptați ai Andreei Marin au crescut și au trecut de vârsta majoratului. Vedeta a schimbat complet viața celor doi copii, iar aceștia au putut să crească frumos și să aibă parte de educație.

Andreea Marin, dură cu fetița ei
Violeta, acum în vârstă de 11 ani, îi aduce zilnic bucurii mamei sale. Vedeta a recunoscut că încearcă, atât cât îi permite timpul, să fie în viața fiicei sale, și că are o relație specială cu fiica ei. Ceea ce a exlus din start, în relația cu fiica ei, este răsfățul. Vedeta a mărturisit că are un set de reguli stricte pentru fetița ei.

”E un copil tare dulce, tare bun, de notă maximă la școală, pe toată linia, sunt mândră de ea. Pe de altă parte, e domnișoară, deja simt cum ne sfătuim, ca de la femeie la femeie. Mergem la cumpărături împreună, bineînțeles, dar nu sunt deloc adepta răsfățului. Caut să țin lucrurile la limita bunului simț, la limita echilibrului, așa am crescut eu și cred că e bine ca și copilul meu să crească frumos și echilibrat”, a declarat Andreea Marin.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top