TV

Burlacul 2021: Cine este Andi Constantin: date biografice, vârstă, înălțime, studii, familie

Burlacul 2021. Emisiunea Burlacul revine în forță la Antena 1 după o pauză de 5 ani. Formatul este același și îl are în prim plan pe burlac – un personaj cunoscut în România, în urma participării la două reality show-uri celebre. Cine este Andi Constantin – Burlacul 2021 pe care îl veți putea vedea pe micile ecrane, începând din luna februarie.

Burlacul 2021. Cine este Andi Constantin

Andi Constantin este Burlacul de la Antena 1. La inima lui vor încerca să ajungă mai multe tinere care s-au înscris în concurs cu dorința de a-și găsi marea iubire. Andi Constantin nu este străin de camerele de luat vederi și de lumea showbiz-ului din România. Bărbatul a participat în trecut la Emisiunea Insula iubirii, tot de pe Antena 1, dar și la show-ul de aventură Survivor România, difuzat de Kanal D.

Burlacul Andi Constantin are 29 de ani, este multiplu campion la fitness, antreprenor și creator de content digital.

Burlacul 2021: Cine este Andi Constantin: date biografice, vârstă, înălțime, studii, familie

Andi spune că nu a avut foarte multe iubite până la vârsta asta, pentru că pune mare preț pe încredere și nu multe femei i-au câștigat încrederea.

”Nu am avut foarte multe iubite pentru că nu mi s-a câștigat încrederea de foarte multe ori. Îmi doresc să am o relație stabilă, să am o familie. Speram că, undeva la 30 de ani, o să am o familie deja, mai ales că mă uit la prietenii mei din copilărie și văd cât de fericiți sunt în relațiile lor, cei mai mulți au și copii. Vreau să dăruiesc fericire și vreau să împart viața mea la doi, la trei, pentru că merită împărțită!”

Originar din Băicoi, Prahova, tânărul s-a dedicat încă de mic sportului. A făcut karate, kick-boxing și kempo, după care timp de 11 ani a jucat fotbal. De câțiva ani este stabilit în București. Spune despre el că până acum a experimentat, dar simte că este capabil să treacă la următorul nivel și chiar să se căsătorească, pentru că este pregătit.

„Sunt noul burlac pentru că acum știu ce îmi doresc și mă simt pregătit pentru acest pas! Până la 30 de ani am simțit nevoia să experimentez, să ies, să cunosc. Cu siguranță oamenii cred despre mine că sunt genul acela de bărbat care iese în oraș în fiecare seară, dar nu mulți oameni îl cunosc pe adevăratul Andi. Sunt un om care iubește natura, animalele, dar și motoarele”, a spus Andi Constantin.

Nu mai puțin de 25 de fete concurează pentru inima Burlacului de la Antena 1. Vor să-i facă pe plac și mai ales să îi demonstreze că și ele sunt pregătite pentru marele pas în viața sentimentală.

Cu siguranță Burlacul le va atrage interesul din start și vor face tot posibilul să fie reciproc.

Andi Constantin – concurent Survivor România 2020

Mulți îl cunosc pe Andi Constantin în urma participării sale la Survivor România 2021. Andi a făcut parte din Tabăra Războinicilor și a ajuns destul de departe în concurs. A dat dovadă de abilități de adaptare în condiții extreme, de echilibru psihic, îndemânare și rezistență fizică.

Burlacul 2021: Cine este Andi Constantin: date biografice, vârstă, înălțime, studii, familie

 

 

Acest articol a fost actualizat la: 2021-01-15T17:55:21+02:00 17:55

Share
Scris de
Găitan Elena

Acest site foloseste cookies.

Read More