Connect with us

TV

Cântă acum cu mine Pro TV live stream – 100 de jurați aleg cine câștigă 50 de mii de euro

Cântă acum cu mine este cel mai nou show muzical,care începe pe 3 martie 2019 la Pro TV, de la ora 20:00. Emisiunea este transmisă și online, live stream gratuit pe site-ul protvplus.ro. Mai jos poți vedea cele mai tari momente în timp real de la noua emisiune de la Pro.

Cântă acum cu mine – 3 martie – Cele mai tari interpretări

Huff.ro îți postează în acest articol, video, foto și comentarii despre primii participanți de la emisiunea nouă. Cabral este prezentatorul emisiunii, iar concurenții au șansa să câștige marele premiu de 50.000 de euro.

Juriul emisiunii este format din 100 de jurați, care dacă se ridică în picioare și apasă butonul, duc concurentul în etapa umătoare. Formatul este unul internațional și a avut mare succes în țările în care a fost difuzat.

Live Pro TV Cântă acum cu mine

Astăzi, 3 martie 2019, Pro TV difuzeaza prima ediție „Cântă acum cu mine”, show-ul poate fi urmărit online pe site-ul protvplus.ro.

Cântă acum cu mine Pro TV live stream - 100 de jurați aleg cine câștigă 50 de mii de euro

Cântă acum cu mine – Cabral și Loredana Groza

Loredana dezvăluie ce iubește cel mai mult la show-ul Cântă acum cu mine

Loredana are un rol crucial în show-ul, ea fiind în mijlocul celor 100 de muzicieni care vor analiza prestațiile concurenților. Din postura de Căpitan al artiștilor din juriu, Loredana le-ar putea influența deciziile și i-ar putea convinge să se ridice, să cânte și să danseze în rând cu cei care urcă pe scenă. Dacă va reuși, vom vedea cu toții din 3 martie 2019, când cel mai așteptat show de divertisment, dedicat întregii familii, ajunge la PRO TV.

Loredana Groza a mărturisit pentru PROTV.RO ce iubește cel mai mult la acest show și de ce ar trebui să-l urmăriți și voi.

Este un show revoluționar datorită formatului. Nu vor fi 2, 3, 4 jurați, ci vor fi 100 de specialiști, muzicieni, actori, DJ, producători, dirijori, profesori de canto, care formează cel mai numeros juriu dintr-un concurs. Sunt persoane cu experiență care au ceva de spus în lumea showbiz-ului, a muzicii, și cumva reprezintă cel mai pretențios public posibil la un concurs. În acest show nu este vorba doar despre voce, ci despre găsirea performerului, entertainerului care să aibă emoție, carismă, voce, talent. Pe scurt, trebuie să aibă toate ingredientele pe care publicul și le dorește atunci când cumpără un bilet la un spectacol și vrea să vadă un artist. Căutăm artistul complet!”, spune Lori.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top