Connect with us
Carmen Harra a dat VESTEA despre Andreea Balan si George Burcea! Asta le ramane de FACUT

TV

Carmen Harra a dat VESTEA despre Andreea Balan si George Burcea! Asta le ramane de FACUT

Carmen Harra a precis încă de la începutul relației cântăreței Andreea Bălan cu George Burcea că nu vor fi prea mult timp împreună pentru că sunt două persoane care au viziuni diferite despre viață. Celebra clarvăzătoare susținea în urmă cu aproximativ 4 ani că decizia despărțirii îi va aparține în totalitate artistei.

Clarvăzătoarea Carmen Harra a prezis despărțirea Andreei Bălan de soțul ei

Andreea Bălan și George Burcea au fost împreună 5 ani, perioadă în care au venit pe lume două fetițe, însă acum au luat decizia de a merge pe drumuri separate. Pentru renumita clarvăzătoare Carmen Harra acest divorț nu este o noutate pentru că în anul 2016 a prezis despărțirea dintre cântăreață și actor.
„În 2016 m-a întrebat cineva, ei chiar erau la început, vorbesc de patru ani în urmă și prima mea reacție a fost: este o relație de scurtă durată, o relație care nu o să meargă și ea este cea care o să pună punct foarte curând acestei relații, dar vor avea doi copii. Și exact așa s-a întâmplat.

A avut acești doi copii, dar relația nu avea cum să continue și să supraviețuiască energetic pentru că ei doi, din punct de vedere energetic nu erau deloc compatibili și iată că compatibilitatea asta și-a spus cuvântul la un moment dat. Nu cred că se poate face nimic la ora actuală, să găsească o soluție ca acești copii să aibă și tată și mamă și să se înțeleagă, să rămână prieteni, pentru că asta le rămâne de făcut”, a spus clarvăzătoare pentru wowbiz.ro.

Ce spunea Carmen Harra în urmă cu 4 ani despre cuplul Andreea Bălan – George Burcea

Renumita clarvăzătoare susținea la vremea respectivă că numerologic cei doi nu se potrivesc și nu vor forma prea mult timp un cuplu. Carmen Harra a mai adăugat că Andreea Bălan și George Burcea se află la poluri opuse fiind extrem de diferiți, motiv pentru care le va fi greu să reziste de-a lungul anilor și iată că așa a fost.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top