Connect with us
Carmen Tănase la Sinteza Zilei - Propaganda pandemiei este scenariu de Hollywood

TV

Carmen Tănase la Sinteza Zilei. Propaganda pandemiei este scenariu de Hollywood. „Ne pregătesc pentru ce va urma”

Carmen Tănase contestă modul în care coronavirus a apărut în viața omenirii. Într-un interviu la Sinteza Zilei, actrița a povestit sincer părerea sa despre pandemia pe care o contestă. Carmen Tănase consideră că totul a fost programat cu mult timp înainte, iar Hollywood-ului este un mijloc de propagandă. Înainte ca virusul să apară au fost multe filme realizate, care după părerea actriței sunt unu la unu cu ce s-a petrecut cu COVID-19.

În 17 noiembrie 2019 apare primul caz de coronavirus în China, la 14 zile după incubare. După vreo două săptămâni iese un medic tânăr chinez care spune că nu este în regulă ce se întâmplă. Medicul este arestat și moare misterios, de coronavirus. Dar nu se știe exact dacă aceasta este realitatea.

Ultimele înregistrări cu medicul tânar au fost dramatice. Carmen Tănase spune că oamenii pot fi în situații critice din diverse motive.

„Dark web-ul a început să explodeze. Am fost foarte atentă la ce se întâmplă în Italia. Lumea deja …oamenii din cercul meu aveau îndoieli. S-a considerat că ar trebui să fie și arătate anumite lucruri ca frica să fie instalată. Și atunci au început fimările din terapie intensivă. Cum este posibil ca un  virus atât de periculos să permită să între echipe de filmare în acele zone.”

Carmen Tănase: Trebuia să avem și noi un bolnav de coronavirus

Carmen Tănase către Mihai Gădea:

„Ți-aduci aminte când a apărut primul caz îm România? Cetățeanul ăla a fost italian și atunci au căutat un român. Toate televiziunile au început să-l hăituie pe bietul om, care-și făcea bagajele și nu știa dacă va fi luat pe sus sau încotr-o să meargă. Trebuia să avem și noi un român infectat, care chipurile s-a întâlnit cu acel Italian. Televiziunile i-au dat numele, i-au dat adresa, omul ăla a avut probleme.”

Mihai Gădea i-a adresat câteva întrebări lui Carmen Tănase, la care actrița a răspuns sincer:

Pot să spun că este un război între China și SUA. Trump este un tip diplomat, drăguț cu toată lumea. Eu nu știu de unde a pornit acest lucru, dar de undeva a pornit. Nici chinezilor nu le convine treaba cu Trump, nici lui Trump e fac chinezii. Probabil că se folosesc de nebunia asta cum se folosesc și de George Floyd (bărbatul de culoare ucis de poliția americană), ca acesta să nu mai câștige alegerile din toamă.

Carmen Tănase este convinsă că lumea a fost speriată de media de fake news-urile din perioada de explozie.

„Dacă este real oamenii s-ar fi speriat pe bune, ați primit lumina de înviere și v-ați infectat. Nu mă sperie acest virus. Așa cum există un virus gripal, cred că exită un virus. Nu știu să spun dacă este făcut în laborator. Cred că s-au folosit de acest subiect anumite persoane pentru a obține ceva”

Declarațiile lui Carmen Tănase au declanșat o serie de reacții pe rețele de socializare. Mii de oameni au distribuit interviul lui Mihai Gădea cu actrița și sunt de acord cu afirmațiiile acesteia.

Interviul integral mai jos.

Carmen Tănase la Sinteza Zilei

Carmen Tănase este de părere că totul a fost un o pregătire pentru ceva ce va urma.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

1 Comment

1 Comment

  1. nae

    2020-06-16T12:37:15+03:00 at 12:37

    O alta filozofa care face politica de propaganda a PSD si bate campii,vorbeste in brizbrizuri:”Totul a fost programat” „Holiwoodul,mijloc de propaganda”,Au fost multe filme realizate care dupa parerea mea sunt unu la unu cu ce s-a petrecut.O insiruire de cuvinte, care mai degraba pot fi atribuite unui cocalar de Dorobanti, si care in fond nu spun nimic concret.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top