Categorii TV

Câștigătoarea Bravo, ai stil Celebrities 2020. Alexandra Ungureanu a luat premiul. Surpriza de pe locul 2

Câștigătoarea Bravo ai stil Celebrities este Alexandra Ungureanu.

Vedeta a dovedit că are stil și i-a impresionat pe jurați.

Pe locul 2 s-a plasat cântăreața Theo Rose.

Cine este Alexandra Ungureanu, câștigătoarea Bravo ai Stil Celebrities

Alecandra Ungureanu a devenit cunoscută în 2001, când a colaborat alături de formația Sistem, pentru care a înregistrat vocea principală a unor melodii precum: „Emoții”, „Senzații” sau „Departe de tine”. În 2003, Ungureanu obține locul al treilea la Selecția Națională pentru concursul muzical Eurovision, cu piesa „Make this love come true”, și a reprezentat România la festivalul Cerbul de Aur.

În 2004, interpreta a concertat în douăsprezece orașe mari ale României alături de formații precum: Holograf, Vița de Vie sau Taxi. În toamna aceluiași an, Ungureanu a semnat un contract împreună cu grupul de muzică house/dance „Crush”, pentru a deveni vocea principală a formației. În această formulă, proiectul a produs două albume de studio: Crush + Alexandra Ungureanu (2005) și Hello (2007).

Citește și: Scandalul continuă la Puterea Dragostei! Două concurente, la un pas de bătaie

Bravo, ai stil Celebrities a început la Kanal D pe 22 ianuarie 2020. Este a șasea ediție a emisiunii și este cea mai populară, probabil pentru că a adunat o personaje feminine celebre din industria showbiz-ului românesc.

Cine a câștigat Bravo ai Stil

Pe locul 1 în finala Bravo ai Stil Celebrities a fost plasată Alexandra Ungureanu. Pe a doua poziție a ajuns Theo Rose.

 Andreea Tonciu este plasată pe pe locul 3 în marea finală Bravo ai Stil. Vedeta a adunat 16,6% din voturi!

Prima concurentă eliminată în finala Bravo ai Stil a fost Cristina Șișcanu, urmată de Oana Radu.

Stelele adunate pe concurente pe parcursul săptămânii sunt foarte importante. Foarte mult au cântărit și notele primite din partea juraților.

Dar, în ultimă instanță cei care au avut ultimul cuvânt de spus în desemnarea castigatoarei au fost câștigătorii. Ei își și-au votat, în direct, prin vot, favorita. 

“Mă încearcă multe emoții…. A fost unul dintre cele mai intense și fabuloase sezoane Bravo, ai stil!. Orgoliile sunt enorme în Marea Finală, bătălia între cele șase  finaliste este acerbă, tensiunea este la cota maximă. Fiecare își dorește titlul și premiul pentru care au muncit un an de zile. Sunt mândră de ele, de ceea ce au reușit să realizeze. Această ultima săptămâna a fost plină de emoții, de recunoștință, de mulțumire pentru tot ceea ce a însemnat Bravo, ai stil!Celebrities”, a spus Ilinca Vandici înainte de marea finală.

Acest articol a fost actualizat la: 2020-12-20T00:06:17+02:00 0:06

Share
Scris de
Cristiana Aștefănoaiei

Acest site foloseste cookies.

Read More