Connect with us
Câștigători Asia Express 2019 – sezonul 2. CRBL și Oase pleacă acasă cu premiul

TV

Câștigători Asia Express 2019 – sezonul 2. CRBL și Oase pleacă acasă cu premiul

Câștigători Asia Express 2019 – sursele redactia.ro din interiorul echipei de producție au confirmat că CRBL și Oase sunt cei doi câștigători. “Asia Express” este o emisiune de tip reality show. Aceasta este varianta românească a reality show-ului ”Peking Express” bazat pe emisiunea belgiană cu același nume. “Peking Express” a fost prima oară difuzat în anul 2004. De atunci şi până în prezent au fost realizate 40 de sezoane difuzate în peste 15 ţări (Franţa, Belgia, Germania, Italia, Spania, Columbia sau Olanda). Au fost puse la dispoziţia participanţilor 10 rute diferite, scrie redacția.ro

Ce au spus câștigătorii la finalul competiției

„M-a schimbat această experiență.

Eu sunt un tip destul de hazliu, dar sunt și recalcitrant, în momentul în care mi se pune mie o pată, o ceva… Emisiunea Asia Express, datorită tovarășului Oase, m-a făcut să fiu mult mai tolerant”, a declarat CRBL.

„Nici eu nu știu cum de l-am ales tocmai pe el (n.r. Oase). La început regretam, mă gândeam ce o să fac cu cu amărâtul ăsta. Însă, nu știu dacă ajungeam eu să merg la Asia dacă nu mă convingea el. Am făcut bine că l-am luat, pentru că am avut un prieten, iar când ești cu un prieten, știi limitele, și ne-a fost ușor. Ne-am distrat foarte mult”, a adăugat el, scrie redacția.ro.

Declarații Câștigători Asia Express 2019 „Ne-am certat de vreo două ori, scurt, două minute cel mult, după care ne-am revenit instantaneu. Despre asta este vorba într-o relație de prietenie de lungă durată”, a mai spus CRBL.

În 2016 şi-a câştigat titlul de cel mai urmărit show de divertisment din Columbia. În 2015 a fost un adevărat fenomen la nivel de social media în Spania şi Italia, fiind show-ul care a generat cele mai multe tweet-uri. În România, “Asia Express” a ajuns la sezonul 2.

La noi în țară, emisiunea a debutat pe 12 februarie 2018 pe Antena 1

Primul sezon a fost prezentat de Gina Pistol și Marius Damian. În sezonul doi co-prezentatorul Marius Damian a fost înlocuit de catre cântăreții Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu fiind foști concurenți al sezonului 1. Sezonul 2 a avut premiera pe 10 februarie 2019.

Show-ul cuprinde un grup de vedete și persoane obișnuite împărțite în cupluri de câte doi concurenti care se luptă de-a lungul unui traseu de aproape 4.000 km, ca să ajungă într-un anume loc stabilit. Fiecare concurent are la dispoziție 1 dolar pe zi, pentru a-și satisface nevoile primare. Cuplurile nu pot folosi banii pentru a plăti mijloacele de transport. Banii pentru mijloacele de transport, trebuie să încerce să-i obțină de la locuitori.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top