TV

Cătălin Măruță riscă să fie dat afară la Pro TV. Teo Trandafir posibila înlocuitoare

Cătălin Măruță se confruntă cu probleme mari la Pro TV. Emisiunea sa „La Măruță” este pe lista neagră a emisiunilor care nu mai reușesc să producă audiență pentru Pro TV. Acesta concurează direct cu emisiunea lui Teo Trandafir, care prezintă „Teo show”, care de ceva vreme îl bate în audiențe pe realizatorul Pro TV.

Conform unor surse Teo Trandafir se poate întorace la Pro TV, vedeta ar fi preferată să preia tronsonul orar prezentat de Măruță în prezent.

Teo show – Istorie la Pro TV

Până în anul 2006, emisiunea Teo show a fost difuzată din anul 2001 la Pro TV. Practic formatul a fost special realizat după modelul lui Teo Trandafir, care ar fi favorita în cărțile Pro TV, pentru a spulbera concurența.

Kanal D înregistrează constant audiențe bune în lupta cu Măruță și deși acesta se laudă pe post aproape în fiecare zi, ca Teo este pe locul 2, audiențele arată altfel pe publicul comercial, cel care contează pentru o televiziune.

Teo Trandafir se intoarce la Pro TV

Cătălin Măruță, în pericol să fie scos de pe post

În cei peste 12 ani de când moderează această emisiune, soțul Andrei a reușit să se mențină în preferințele publicului, chiar dacă au mai existat momente când rezultatele erau mai puțin bune. Cătălin Măruță a știut de fiecare dată ce schimbări să aducă formatului său pentru a se clasa pe podium.

Iată că acum, însă, lucrurile par ceva mai complicate, pentru că cifrele scad de la ediție la ediție, iar răgazul de care a beneficiat îndrăgitul prezentator pentru a remedia situația este pe sfârșite. Faptul că emisiunea a fost detronată în audiențe de cea a lui Teo Trandafir nu le-a picat deloc bine șefilor Pro Tv, care au decis că e momentul să recurgă la o schimbare radicală.

Familia Măruță pe făraș la Pro TV – Andra posibil să fie înlocuită la Românii au talent

Să ştii că Andra munceşte mereu, a lansat piesa cu What’s Up, ‘Ţine-te bine’, are turneul ‘Tradiţional’, a fost la Mioveni, urmează concert pe 16 noiembrie la Craiova, cel de pe 1 decembrie, urmează alte spectacole, începe în octombrie preselecţiile şi filmările pentru ‘Românii au talent’, sunt multe de făcut”, a declarat soțul artistei, punând astfel capăt speculațiilor.

Acest articol a fost actualizat la: 2019-10-03T23:52:56+03:00 23:52

Vezi comentarii

  • Emisiunile de acest gen ( realizate de Maruta, Teo, Gherghe, sau Capatos) au devenit niste mizerii la care se pot uita doar cei imobilizati la pat. Subiectele abordate insulta inteligenta telespectatorilor. Cat despre Maruta, a venit timpul sa-si ia inaripata si sa plece unde vor ei, dar sa nu mai apara niciunul pe sticla. Aroganta si tupeul lor provoaca de mult prea mult timp sila si scarba. Li s-a dat prea mult nas si chiar e cazul sa ajunga in tomberonul PRO Tv-ului.

  • EU VREAU EMISIUNEA,,LA MARUTA". DACA NU VA PLACE ACEASTA EMISIUNE, NU VA UITATI. SPER CA AVETI SI ALTE PROGRAME TV, DACA NU SA VA MARIRITI ABONAMENTUL TV. SUNTETI NISTE IPOCRITI, VA UITATI SI PE URMA MANCATI C........AT. O VRETI PE TEO?O TRADATOARE, TREBUIA SA FI RAMAS LA PRO TV .

  • sa plece nu-mi place nici de el ,nici de andra,nici de teo
    emisiuni care prostesc
    mai sant atatea de aratat nu doar aceste mahalagisme

  • Bine ar fi sa plece Maruta, cand il aud cum rade imi strica toata buna dispozitie, musai sa schimb canalul, chiar nu inteleg cum de l-au tinut atatia ani. El si cu Andra la Protv e ca si cum ai manca zilnic o mancare care oricum nu-ti place.

  • E timpul ca Maruta sa învețe să muncească, sa respecte si prețuiască telespectatorul, sa termine cu plocoanele primite cu obraznicia si mistocareala ieftina, cu adusul in emisiune a copiilor și nevestei cu acordul producatoarei " doamna blonda", sa nu se mai faca promovari la concertele soției. Maruta GATA LA MUNCA ! acelasi lucru valabil si pentru TEO ! Citeste in direct parerea oamenilor,neselectate....

  • PRO-TV ca si mai toate televiziunile romanesti ,datoare vandute la statul roman,fac ce stiu ele mai bine,indobitocesc poporul cu "vedete,asistente,asistenti,dive,etc" care de fapt sunt boarfe si borfasi de centura. Televiziunile arata exact ca niste bordeluri nemtesti,pline de boarfe si pesti.

  • Doua nulitati din ciclul: trebuie sa prostim romanii cu ceva ! Doua persoane oribile,jenant de proaste si lipse de prejudecati,doua nulitati absolute. Ea nu ar fi ajuns nimic fara oltenasul asta,smecherit si pervers.

  • Adevarul e ca Maruta (si Andra) a cam facut din ProTv propria firma. Nu treceau cinci minute din emisiune si ba o promova pe Andra cu nu stiu ce noua melodie, ba aducea in discutie ce mai fac copiii, asta cand nu-i avea direct in platou... Andra, la randul ei, in show-urile la care juriza, una-doua ca "Maruta face, Maruta drege", ba ca "asa zice si baiatul meu" etc. Cam e timpul ca Maruta sa ne lase, Andra sa-si vada de concertele ei, iar ProTv la randul lui sa mai faca si televiziune de cultura, nu doar de can-can, show-uri de prost gust, unele de-a dreptul... indecente.

Share
Scris de
Andreea Marinescu

Acest site foloseste cookies.

Read More