Connect with us
Ce a ajuns să facă Mircea Radu după ce a dispărut de la TV

TV

Ce a ajuns să facă Mircea Radu după ce a dispărut de la TV

Mircea Radu a avut o colaborare scurtă cu Antena 1, în primăvară, unde a realizat emisiunea „Ie, Românie”.

Din păcate pentru el, show-ul nu a avut mare succes. Emisiunea a fost scoasă din grilă după 7 ediții, iar Mircea Badea s-a reorientat după ce a dispărut de pe micile ecrane.

Fostul prezentator de la emisiunea „Din Dragoste” a început un nou proiect, dar în online. Proiectul se numește „Povești cu gust” și este vorba despre o serie de reportaje video online, promovate pe pagina acestuia de Facebook.

Mircea Radu a detaliat pe pagina sa Facebook despre ce este vorba în acest proiect și ce își propune să facă.

„De astăzi încep un nou proiect și am vrut ca tu să fii primul care află.

Se cheamă Povești cu Gust și e despre aflarea unor locuri legendare, a tradițiilor dar și despre descoperirea secretelor unei gastronomii autentice.

În Povești cu Gust sunt alături de Marius Toader și Adrian Robe, de care mă leagă o profesie și o prietenie. Toți trei am ajuns la momentul în care vrem să construim punți direct către public.

Lansăm și să dezvoltăm proiecte care să ajute oameni și să formeze comunități. Ne vom folosi experiența de televiziune pentru organizarea unor evenimente gastronomice alternative la care ești invitat și tu.

Nu în ultimul rând, Povești cu Gust înseamnă dorința de evadare dintre betoanele orașului și întoarcerea la natură, ca parte din ea.

Înapoi la rădăcini. Înapoi acasă”, a scris acesta.

Mircea Radu a devenit tată pentru a doua oară

Soţia lui, Raluca Olaru (28 de ani), a născut, la începutul anului trecut, cel de-al doilea copil al lor. Prezentatorul TV a dat vestea cea mare prin intermediul unui selfie făcut la ieşirea din sala de naşteri şi un mesaj în care dezvăluie că a devenit tătic de fată.

”E fetiţă”, a scris Mircea Radu în dreptul fotografiei. Mesajele de felicitare au curs fără întrerupere pentru fericiţii părinţi.

Citește și: Lidia Buble și Răzvan Simion s-au căsătorit în secret? Cum a surprins-o prezentatorul TV pe iubita lui

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top