Connect with us
Căţeluşa găsită la pieptul Cristinei Ţopescu are acum stăpân. "Este fetița mamii"

TV

Ce avere a lăsat în urmă Cristina Țopescu. Firma jurnalistei înregistrase pierderi mari în ultimul an

Cristina Țopescu a fost incinerată, joi după-amiază, la Crematoriul Vitan Bârzești, așa cum și-a dorit, iar în urma ei a rămas nu doar o mare de durere, ci și o avere considerabilă.

Moștenitoarea de drept a jurnalistei care a murit la sfârșitul anului 2019 este nimeni alta decât mama ei, Rodica Țopescu.

Aceasta va moșteni atât averea jurnalistei, adică vila din Balotești, în care Cristina nu putea să locuiască din cauza faptului că era terorizată de oameni care îi aruncau câini în curte, firma de producție de filme cinematografice și video, care era, însă, pe pierdere în ultimul an.

De asemenea, Monica Pop a mărturisit că jurnalista suferea teribil după moartea unui cățel pe care l-a pierdut în perioada Crăciunului: ”Nu e adevărat că nu au căutat-o prietenii. Cristina suferea pentru că pierduse un cățel foarte drag. Așa făcea ea. Se închidea în ea.”, a mai dezvăluit aceasta.

Continue Reading
You may also like...

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top