TV

Ce i-a șoptit Diana Belbiță lui Giani Kiriță, înainte să plece de la Exatlon

Vestea că Diana Belbiță părăsește competiția Exatlon a fost un șoc pentru toată lumea.

Colegii săi și echipa adversă au rămas fără cuvinte la auzul rezultatelor voturilor telespectatorilor.

După o zi tensionată, deși Diana Belbiță a intrat în conflict cu colegii săi, toată lumea aștepta ca Geanina să fie cea care părăsește competiția. Însă „Prințesa” este cea care trebuie să se întoarcă în România, după mai bine de 100 de zile în Republica Dominicană.

Giani Kiriță s-a arătat cel mai dezamăgit de comportamentul colegei sale de competiție. Acesta a dezvăluit că nu înțelege de ce Diana se comportă așa, deși nu a adus prea multe puncte în ultimele săptămâni.

Concurenta alintată de către colegi „Prințesa” nu și-a putut stăpâni lacrimile și cu greu s-a despărțit de colegii săi. Aceasta i-a îmbrățișat pe toți. Larisei i-a promis că nu o va uita și că o va sprijini de afară.

Când a venit momentul ca să îl îmbrățișeze pe Giani Kiriță, aceasta i-a șoptit ceva la ureche.

„Nu mai fi rău”, s-a putut auzi din partea Dianei.

La rândul său, Giani i-a spus „tu să nu mai fii rea”, vădit afectat de plecarea Dianei.

În competiție, au mai rămas la echipa Faimoșilor Vladimir Drăghia, Valentin Chiș, Giani Kiriță, Larisa, Geanina și Cătălin Cazacu.

De partea cealaltă, în echipa Războinicilor, continuă competiția Alex, Ionuț, Ștefan și Roxana.

Aflate în studioul emisiunii „WoWbiz”, Alina și Anca, fostele concurente de la echipa Războinicilor, au comentat plecarea Dianei. Acestea s-au arătat surprinse, mai ales că Geanina este o atletă mult mai slabă din punct de vedere sportiv. Și ele se așteptau la un alt rezultat.

Diana Bulimar, eliminată în același mod

Acum câteva săptămâni, o altă eliminare a luat prin surprindere pe toată lumea. Atunci, Diana Bulimar a fost votată să plece, în defavoarea lui Oltin Hurezeanu. S-a vorbit atunci de un complot al fanilor Războinicilor pentru a-l ține în concurs pe concurentul mai slab, Oltin.

Acest articol a fost actualizat la: 2018-04-19T16:22:09+03:00 16:22

Vezi comentarii

  • Vulturii plesuvi fără aripi ..cainii din coteț..campionii la.jigniri regii si printele . .cum pot fi asa de siderati?? .au propus .au primit. .corectă eliminarea din moment ce .nu concura la probele cu apă. Giani a recunoscut ca a protejat.o . Ceva imi scapă.. cum a ajuns in concurs dacă nu stia.sa înoate? Ceva imi spune că s.a dus cu pile.sau a MINTIT .. faimosii au făcut si ei ceva bun . Au.propus.o pe vocala si falsa de belbita. Acum incep corbii sa.si scoată si ochii .

  • A plecat ''printeza'', ''luptatoarea'' lui kiritzoi !? No se poateeeeeeeeeeeeeee ... Unde e echipaaaaa ? Unde e ''spiritul'' ? ... pina la urma este cum am spus, CODOSEALA, kiritzoiul, draghia si cazacul doar au tras de timp si le-au scarpinat pe capre intre urechi sa doarma degeaba ... in curind, sa vezi scuipati intre ochi intre cei 3 cocosei ... hehehehehe ... kiritzoiul a fost protejat si se vad efectele ...
    Inca ceva, dati afara persoanele cu probleme psihice din emisiuni televizate, nu le mai lasati sa expuna aberatii si sa arunce mizerii la televizor. Afara cu nebuna de anca ! Locul e la tratamente la Predeal !

  • Belbiţă primeşte plata pentru atitudinea ei insultătoare şi zeflemitoare la adresa Războinicilor, pentru faptul că i-a ţinut hangul lui Chiruţă care s-a comportat ca un mojic, nu ca un sportiv în această competiţie sportivă ! Pun pariu că atunci când va fi nominalizat Giani, chair dacă ar fi împreună cu unul de valoarea lui Oltin, sau a Geaninei, va părăsi competiţia urgent, cu coada între picioare, ca orice javră, nu ca un "câine roşu" ( pe care l-a făcut de râs cu comportamentul lui de mahalagiu sadea !) .
    P.S.
    Singurul care va avea curajul să-l propună pare a fi Valentin şi în mai mică măsură Vladimir, care nici nu-şi dă seama cît a pierdut acompaniindu-l, ba chiar încurajându-l pe unul ca Giani să insulte birjăreşte !

  • Alina ar trebui sau dea o lectie de bune maniere lu anca ca prea se da guraliva eu unul as face ceva bani din urmele vorbirii evazive "de cartier",jignirea costa bani.

Share
Scris de
Vlad Mirabela

Acest site foloseste cookies.

Read More