Connect with us
Ce se întâmplă în aceste momente cu Daniela Crudu, după ce a fost agresată fizic de către iubit

TV

Ce se întâmplă în aceste momente cu Daniela Crudu, după ce a fost agresată fizic de către iubit

După ce a fost victima agresiunii fizice din partea iubitului, Daniela Crudu se pare că a fost externată din spital, iar în aceste momente se află în locuința tatălui său.

Daniela Crudu trece prin momente greu de imaginat. Fosta asistentă TV a fost bătută cu bestialitate de către bărbatul cu care credea că trăiește o adevărată poveste de dragoste.

După ce a ajuns la spital cu răni destul de serioase, se pare că, potrivit Antena Stars, Daniela Crudu a fost externată, iar în aceste momente se află în locuința tatălui său acolo unde în continuare primește îngrijiri medicale, dar și unde se poate odihni după incidentul prin care a trecut.

Vedeta va avea nevoie de câteva zile de repaus, iar ulterior va ieși și va acorda primele declarații referitoare la ceea ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și iubitul său și care au fost motivele pentru care s-a ajuns la bătaie.

Poliția în continuare cercetează acest caz, dar Daniela Crudu nu a depus plângere împotriva bărbatului pe motivul de a nu-i face probleme.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top