Connect with us
Ce spun fanii Exatlon după ce Silvia Stroescu a fost eliminată

TV

Ce spun fanii Exatlon după ce Silvia Stroescu a fost eliminată

Ediția din septembrie a Exatlon a adus și prima eliminare a sezonului 2. Silvia Stroescu a părăsit competiția, după ce a pierdut duelul cu Lili Sandu.

„Îmi este foarte greu să mă despart de ele dar știu că nu vor sta o veșnicie aici. Eu le doresc să stea până când se termină competiția. Ne vom revedea! Mă bucur că am avut ocazia să fiu alături de atâția oameni frumoși și, de ce nu, să îmi fac noi prieteni.

În situația mea piciorul din păcate mi-a dat de furcă. Am încercat și acum să duc toate traseele până la capăt pentru că așa face un campion, strânge din dinți până la capăt.

A fost o întrecere foarte frumoasă alături de colegă mea Lili și mă bucur că am făcut parte din această echipă. Le doresc din tot sufletul să ajungă în casă!”, a spus Silvia Stroescu, după ce a pierdut jocul.

Și Lili Sandu a ținut să spună câteva cuvinte cu ochii în lacrimi:

„Este greu să lupți împotriva unui om cu care efectiv ai fost în fața televizorului și i-ai ținut pumnii la campionatul la care juca.

E greu să îți iei la revedere de la un suflet frumos. E o competiție, înțelegem asta, dar partea umană tot timpul iese în față”, a spus Lili Sandu, din echipa Faimoșilor.

Cum au reacționat telespectatorii după eliminarea Silviei Stroescu

Fanii emisiunii consideră că Silvia Stroescu a meritat să părăsească Republica Dominicană, mai ales că nu a arătat o formă extraordinară.

Unii spun că fosta gimnastă a pierdut intenționat, pentru că simțea că nu mai poate face în competiție și pentru că nu-i plăcea la Exatlon.

„Mie mi s-a parut ca Silvia cam tragea cu ochiul sa vada cand termina Lili, apoi continua si ea… am impresia ca a lasat-o sa castige pentru ca isi dorea sa plece….se vede clar cand e in fata Silvia, cum o asteapta pe Lili sa o ajunga din urma”, a scris un telespectator pe pagina oficială a emisiunii.

Exatlon va reveni miercuri, cu o nouă ediție spectaculoasă.

Citește și: Tensiune maximă la Faimoşi. Ce a păţit Whats Up

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top