Connect with us
Ce spun fanii Exatlon după ce Simi a fost descalificată și eliminată

TV

Ce spun fanii Exatlon după ce Simi a fost descalificată și eliminată

A fost scandal în ediția de duminică de la Exatlon, iar Simi (Ana Simia Țăran) a fost eliminată, după ce a fost descalificată la duelul cu Diana Senteș.

Atmosfera din echipa Războinicilor este una tensionată, iar certurile dintre concurenți sunt din ce în ce mai frecvente.

Acest lucru s-a văzut la jocul pentru protecție, când Simi și Naomi au avut conflicte cu Ciprian.

În cele din urmă, atmosfera negativă și-a spus cuvântul, iar Faimoșii au câștigat cu 10-7.

După joc, Simi l-a acuzat pe Ciprian că a înjurat-o de familie, iar acesta a acuzat-o că are o atitudine ostilă față de el și îl vorbește pe la spate.

Diana, cea mai slabă jucătoare a săptămânii, a intrat la duel, apoi Ana Otvoș, player of the week, a urmat să decidă cine va mai intra la duel.

Deși ea și ceilalți colegi au fost la început tentați să o nominalizeze pe Naomi, în cele din urmă, au ales-o pe Simi.

Războinicii au acuzat-o pe aceasta că face atmosferă negativă la echipă, îi jignește și este prefăcută.

Jocul a început, iar la primul punct, Simi a decis să abandoneze, spunând că are dureri. Acest lucru i-a provocat o criză de nervi Dianei, care a început să plângă și să țipe.

Ana Simia a fost descalificată și, implicit, eliminată de la Exatlon. La final, cei din echipa albastră au acuzat-o că este mincinoasă și că nu a avut nicio problemă fizică.

Ce spun fanii emisiuni după ce Simi a fost eliminată

Eliminarea Simiei a stârnit reacții amestecate în rândul fanilor Exatlon. Unii i-au luat apărarea, în timp ce alții au dat dreptate celorlalți Războinici.

Iată câteva dintre comentariile de pe pagina oficială a Exatlon România:

Nu stiu ce sa zic, echipa a vorbit mult prea urat despre Simia. Este adevarat ca si Simi are mici probleme, dar ce s-a intamplat a fost prea dur si urat. 

Cat de marlani sa fie razboinicii, s-au pus toti contra Simiei, din cauza ca are curajul sa spuna in fata ceea ce crede. Nucleul Otvos, Iulian si Silasi fac toate manevrele in grupul ala, cauta in fiecare zi „vinovati” in echipa.

De la Catalin si Diana, la Naomi si Simi. Cel mai integru om de acolo, Dacul, care nu se baga in toate rahaturile alea…din pacate, si el este pe lista neagra.

EXATLON este pentru oamenii puternici. Frumos discursul lui Cătălin si al lui Alin. Simi are probleme psihice, iar ea nu rezista oricum mai mult decât atât. Sper sa fie bine pe.viitor. Din pacate cred ca mai exista o verigă slabă psihică în echipa, Ciprian! 

Probabil că mulți vor pica acum în capcana Simiei, exact ca sezonul trecut, în capcana Ancăi. Să fi un om direct și sincer nu înseamnă să jignești si să împroști cu venin în stânga și în dreapta.

Citește și: Cutremur în Republica Dominicană, simțit de concurenții de la Exatlon

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top