TV

Ce va face Andrei Cojocaru, câștigătorul iUmor, cu marele premiu de 20 de mii de euro

Andrei Cojocaru are doar 18 ani și este câștigătorul iUmor, sezonul 5. Tânărul a reușit să cucerească pe cei trei jurați, Cheloo, Delia și Mihai Bendeac, cu momentul său umoristic în ritm de rap.

„Ştie să scrie şi dă dovadă de foarte mult talent“, a apreciat Cheloo prestaţia lui Andrei. Mai mult, acesta a reuşit să atragă şi atenţia celorlalţi finalişti, care au avut emoţii bine întemeiate înainte de a vedea numărul din finală al lui Cojocaru.

Andrei a reușit să obțină toate cele trei oturi ale juraților, dar i-a cucerit și pe telespectatori. Aceștia au decis că el merită marele premiu în valoare de 20.000 de euro, pentru calitățile sale.

Andrei Cojocaru a spus ce are de gând să facă cu banii obținuți din marele premiu de la iUmor.

“Mă gândeam cum ar fi să-mi trag toată casa în aur, dar probabil o să investesc, să fiu un om de succes în această societate minunată cu oameni de succes. Nu am emoţii pentru BAC, dar îl luăm şi facem treaba treabă. Vreau să dau la facultate şi vreau în principiu să dau la UNATC la Regie de Film şi cam asta este principalul obiectiv.

Aseară au venit nişte prieteni, ne-a plăcut, ne-a plăcut finala şi de mine. Am speriat vecinii, a ţipat şi mama, cred că e foarte mândră de mine. Ai mei mă susţin, sunt nişte părinţi extraordinari”, a spus Andrei Cojocaru la Acces Direct.

Andrei Cojocaru, în vârstă de doar 18 ani, și-a adunat tot curajul pentru a urca pe scena ”iUmor” cu o piesă rap pe care nu a mai prezentat-o altcuiva, în care a făcut glume pe seama vedetelor din showbizz-ul autohton. Pariul său s-a dovedit a fi cel câștigător, astfel că acum, Andrei a fost cel mai tânăr concurent care a intrat în finala ”iUmor”.

Citește și: Mihai Bendeac, pregătit de căsătorie? ”Încă se mai întâmplă …”

Vezi comentarii

  • Inca unu care din pacate s-a nascut in Romania....ca Hagi sau Cheloo sau Ombladon sau multi altii..."mala suerte"....te nasti intr' "o tara de cacat" .... te ridici peste toti...dar e Romania...aici totul e fals....carton si mucava...mai da te in ....pardon ! M-a luat apa...mizerie, prefacatorie, tiganie....frumoasa Romanie!....5 ore de Predeal la Ploiesti....orase urate , sate posomoråte...4 milioane plecati peste hotare...incercand sa faca o schimbare....in tara au ramas doar hoții şi patri(idi)oții...daca a-ti stii cum e viața p'afara....cât sunteți de falşi pe la tv...mi -e ruşine că sunt romån....dar țin capu' sus...cā am plecat de mult din țara....si-am demonstrat ca am valoare afara...dar asta nu conteaza....important e ca dupa 30 de ani ...in Europa...suntem nişte....rrom(ani)?!!...

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More