Connect with us

TV

Cesar Millan la “Teo Show”. Prima intervenție în România, în direct, a celebrului antrenor canin

Astazi, Cesar Millan, celebrul antrenor si  psiholog canin a fost prezent in platoul emisiunii “Teo Show”. In exclusivitate, acesta a oferit telespectatorilor show-ului de la Kanal D explicatii interesante privind comportamentul cainelui, cum poate schimba viata unei persoane un caine, tehnici pe care ar trebui sa le stie orice stapan de caine si cum a descoperit darul “imblanzitorului de caini”.

“In prezent, cainii au cheia fericirii, a respectului si a increderii. Acestia te iubesc neconditionat pentru ceea ce esti. Sunt foarte multe lucruri pe care le cautam la oameni si nu le gasim pentru ca oamenii nu mai stiu ce inseamna fericirea, si o cauta in aspecte materiale, dar cainilor nu le pasa de asta.

Venind din Mexic, acolo suntem intr-o stare de supravietuire si ca sa putem face acest lucru trebuie sa ne ajutam unii pe ceilalti. Americanii au totul, dar uita lucrurile de baza, cele simple. Cand am ajuns in America le-am spus sa nu uite sa se gandeasca la lucrurile simple, a fost o surpriza pentru ei. Era o perceptie diferita, adusa dintr-o alta tara”, a povestit Cesar Millan la “Teo Show”.

Cesar Millan a oferit un sfat pretios prezentatoarei show-ului in ceea ce priveste frica de caini.

“Este vorba de 3 feluri de energie pe care le simt cainii: oamenii care ii iubesc, cei carora le este teama de caini si cei carora nu le plac cainii. Asta e tot! Celelalte <culori> nu exista pentru animale, ci doar energiile”, a spus acesta.

Marti, incepand cu ora 20:00, Cesar Millan isi va face aparitia in premiera, pe scena Salii Polivalenta, din Bucuresti, in spectacolul de exceptie prezentat cu succes pe marile scene europene, in cadrul turneului “Once Upon a Dog Tour”. Gazda marelui eveniment este Daniel Nicolaina, prezentatorul rubricii “Salvam Suflete” din cadrul Stirilor Kanal D.

Cesar Millan va dona 10 lei din fiecare bilet pentru animalele salvate de rubrica “Salvam Suflete”!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in TV

To Top