Connect with us
Chefi la cuțite - sezonul 9, ediția din 4 mai 2021. Încep probele! Irina Fodor la cârma show-ului

TV

Chefi la cuțite – sezonul 9, ediția din 4 mai 2021. Încep probele! Irina Fodor la cârma show-ului

Chefi la cuțite -sezonul 9 a început oficial când cei trei chefi și-au ales culorile tunicilor care îi vor reprezenta în acest sezon. În ediția de luni, 3 mai 2021, o parte dintre concurenți au rămas, alții au fost trimiși acasă. Emisiunea a fost presărată cu multă tensiune, urmată de bucurie pentru unii și dezamăgire pentru alții. Au fost concurenți care au plâns, mâhniți fiind de faptul că chefii nu i-au ales să meargă mai departe în concurs.

Chefi la cuțite, ediția din 4 mai 2021

Actualizare ora 22.30. Echipa lui Cătălin Scărlătescu ia cele mai multe farfurii și se salvează, astfel încât rămân la duel celelalte două echipe. Echipa verde nu a primit nicio farfurie. Prima probă individuală a sezonului 9 are ca ingredient vedetă – usturoiul.

Actualizare ora 22.00. Prima zi de battle-uri a fost foarte tensionată. Concurenții au gătit și așteaptă verdictul din partea juraților. Cine va primi cele mai multe farfurii? Albastru, verde sau mov? Prima farfurie din sezonul 9 a fost verde (echipa lui Cătălin Scărlătescu).

Actualizare ora 20.41. Ediția din 4 mai a început cu un moment extrem de greu în care Gina Pistol i-a predat ștafeta Irinei Fodor. Gina a plâns și a spus că îi este greu, dar că va reveni în emisiune din sezonul 10.

Proba de astăzi este: sosuri

Sezonul 9 al show-ului culinar Chefi la cuțite, produs și difuzat de postul de televiziune Antena 1 a început oficial când cei trei chefi și-au ales concurenții.

În seara aceasta la cârma emisiunii vine Irina Fodor, care i-a luat locul Ginei Pistol, aflată în concediu de maternitate. Se anunță o seară intensă în care se va da start probelor de gătit.

Jurații s-au ales deja echipele, dar și culorile tunicilor care îi vor reprezenta în acest sezon. Sorin Bontea a primit verde (furculița), Florin Dumitrescu a primit albastru (cuțit) și Cătălin Scărlătescu a primit mov (lingura).

Fiecare chef are în echipa sa câte 8 concurenți, iar de astăzi ar urma să apară primele eliminări, când vor începe să fie activate și amuletele.

Care sunt echipele Chefi la cuțite – sezonul 9 2021

Echipa lui chef Sorin Bontea este formată din: Alexandro Matias, Cristina Elena Matei, Paul Sorin Vasile (cuțit de aur), Francisco Garcia, Cristina Mălai, Victorina Matveev, Rikito Watanabe (Riki) și Dorin Voiasciuc.

Echipa lui chef Florin Dumitrescu este compusă din: Cătălin Amarandei, Ciprian Antone, Ștefan Borleanu (cuțit de aur), David Ioniță (Keed), Radu Micu, Mirela Negoiță, Gabriela Porumbel și Theo Costache.

Din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu fac parte: Narcisa Birjaru, Alexandru Bădițoaia (cuțit de aur), Vincenzo Aiello (Enzo), Valentina Ioniță, Andra Mihail, Luca Pintea, Nicoleta Pop și Florin Revesz.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top