Connect with us
Chefi la cuțite, sezonul 9 vine cu noutăți. Gina Pistol va avea coprezentator

TV

Chefi la cuțite, sezonul 9 vine cu schimbări mari. Gina Pistol va avea coprezentator

Emisiunea Chefi la cuțite, sezonul 9 vine cu surprize pentru fanii telespectatori. De data aceasta, Gina Pistol nu va mai fi singură pe platourile de filmare, ci însoțită de Speak care îi va fi coprezentator.

Chefi la cuțite, surprize în sezonul 9

Al nouălea sezon din Chefi la cuțite vine cu surprize mari pentru fanii emisiunii. Frumoasa blondă, Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii, nu va mai fi singură pe platourile de filmare. În ajutorul ei vine Speak care îi va prelua o serie de activități.

Speak și Gina au mai lucrat împreună, când cântărețul a participat alături de iubita lui în aventura Asia Express, pe care Gina Pistol o prezintă.

De altfel, cântărețul a fost și la Chefi la cuțite, tot cu iubita lui Ștefania care a gătit pentru chefi.

“Rolul meu va fi acela de a sta alături de susținători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru. Am stat mult de vorba cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților, și că toată experiența va fi ceva surprinzător”, a declarat Speak.

Tot el a mai anunțat că pregătește un proiect online cu o serie de episoade în care le va prezenta fanilor ce se întâmplă în culisele Chefi la cuțite.

Speak, pe numele său real Ștefan Sprianu este un băcăuan carismatic care a muncit foarte mult până să ajungă în acest punct. El are 34 de ani, este cântăreț, și a devenit cunoscut pentru hit-urile Lasă-mă-mi place, A lu mamia, Gelozia și multe altele.

A fost sportiv de performanță, campion la baschet, echipa de juniori, dar a trebuit să renunțe pentru că avea nevoie de susținere financiară.

Speak a avut o relație de iubire cu Adelina Pestrițu, care s-a încheiat după doi ani și jumătate. Ulterior, cântărețul a cunoscut-o pe Ștefania, de care s-a îndrăgostit la filmările pentru videoclipul melodiei Libelula.

Cei doi au participat ca echipă în emisiunea Asia Express, unde au ajuns până în finală, la un pas mic de a câștiga concursul. Chiar dacă nu au pus mâna pe marele premiul Speak și Ștefania s-au câștigat pe viață, unul pe altul, dacă se poate spune așa, pentru că s-au logodit în timpul filmărilor.

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top