Categorii TV

Cine este Georgiana Lupu, care l-a ironizat pe Jador la iUmor. „Acum te lauzi că ai inele de 24K, înainte…”

Celebrul cântăreț de manele, Jador a fost ironizat public de către o concurentă a emisiunii iUmor. Manelistul a reușit să se facă plăcută de juriu și de publicul din sală, iar de când și-a început numărul de roast, i-a făcut pe toți să râdă. Georgiana Lupu a făcut mișto de toată lumea, pornind de la propria persoană.

Cine este Georgiana Lupu de la iUmor

Jador a fost făcut praf de Georgiana Lupu – o concurentă de la iUmor. În spatele veseliei și al zâmbetului molipsitor, Georgiana are o poveste de viață impresionantă. Ea este din Bacău, dar s-a născut în București, în penitenciar. Nu își cunoaște tatăl, dar și-a făcut un tatuaj pentru el. Tânăra a făcut atletism și bob de performanță, și spune despre ea că e o negresă-moldoveancă.

Tânără s-a prezentat la emisiune cu un număr de roast. Roast-ul este o formă de umor specifică americanilor, în care unul sau mai mulți indivizi fac subiectul unor glume răutăcioase, cu scopul de a amuza audiența.

Ei bine, printre cei aleși de Georgiana Lupu pentru roast a fost cântărețul Jador despre care concurenta iUmor a spus că îl știe de când era la Bacău.

„Jador este din Bacău și vreau să spun ceva despre el. Mi-aduc aminte primul lui debut. Stăteam la geam și mă uitam și dintr-o dată aud: hai la pepeni! Hai la pepeni! Pepeni avem!. Astea au fost primele lui lecții de canto. Acum te lauzi că ai inele de 24K, înainte te bucurai la o mână de cupru…”, a spus ea despre Jador.

Georgiana nu s-a oprit aici și a continuat și cu o glumă despre regretatul Vadim Tudor. Și de data aceasta, i-a făcut pe cei trei jurați, să râdă în hohote.

Foarte emoționată, dar totuși puternică, concurenta nu s-a lăsat până nu a spus toate glumele răutăcioase pe care le-a pregătit pentru emisiunea de la Antena 1. La final, cei trei jurați i-au dat acceptul pentru a trece în următoarea etapă.

 

Share
Scris de
Emanuela Ursu

Acest site foloseste cookies.

Read More