Connect with us
Cine este Gp Blaze - concurentul nigerian de la "Mireasa"

TV

Cine este Gp Blaze – concurentul nigerian de la „Mireasa”

A început un nou sezon al emisiunii matrimoniale Mireasa, în care s-au înscris tineri și tinere pregătiți să se căsătorească. Printre ei se numără și Gp Blaze, pe numele său real Blaise care are 26 de ani și este din Nigeria. Concurentul a atras imediat atenția tinerelor din casa Mireasa.

Cine este Gp Blaze și cum a ajuns în România

Tânărul de 26 de ani a venit în România în 2015, cu o bursă de studii. Numelui lui real este Godspower Morris Okpata, Blaze s-a născut pe 2 februarie 1995 în Nigeria.

A studiat la Constanța patru ani, apoi a urmat un master în București, iar de atunci a rămas în Capitală. Gp Blaze este foarte activ pe rețelele de socializare și are și un canal de Youtube unde postează vloguri. Are cont și pe Tik Tok unde a devenit viral. Își dorește o carieră în a actorie, acesta fiind motivul pentru care a creat un serial de comedie pe Youtube, pe care l-a denumit Un negru în România.

Gp Blaze are cinci surori și doi frați. Tatăl lui este profesor, iar mama lui este casnică. Mutarea lui în România nu a fost deloc ușoară.

„Sunt din Nigeria și am venit în România cu o bursă de studii în 2015, la Marină, în Constanța, apoi am studiat în București masteratul în Administrarea Afacerilor”, a spus Gb Blaze.

Tânărul spune că a avut o relație de doi ani cu o româncă. Ea a fost cea care a decis să se despartă de el.

„Am suferit, a fost greu. Toate fetele din România sunt geloase. Și eu am fost gelos, e normal. Nu cred că există o femeie perfectă. Eu caut o fată inteligentă, frumoasă și puternică, pentru că viața este grea. Nu contează dacă este blondă sau brunetă”, a mai spus Blaze.

Gp Blaze spune că este dispus să facă totul pas cu pas și să nu se mai grăbească în viață. El s-a înscris la Mireasă cu gânduri serioase. Vrea să găsească fata potrivită pentru el și este dispus să se căsătorească dacă va simți asta.

Mireasa sezonul 3 a debutat sâmbătă, 6 martie 2021, la Antena 1. În prima ediție din acest nou sezon au fost prezenți șase concurenți – băieți, care au venit însoțiți de mame sau de persoane apropiate din viața lor. Ei sunt pregătiți să cunoască o fată cu care să înceapă o relație de iubire și chiar să se căsătorească.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top