Connect with us
Cine este Urania Cremene, noua Supernanny de la Prima TV: date biografice, vârstă, înălțime, studii, familie

TV

Cine este Urania Cremene, noua Supernanny de la Prima TV: date biografice, vârstă, înălțime, studii, familie

Urania Cremene este noua Supernanny de la Prima TV. Emisiunea a fost reluată din 20 martie și este difuzată săptămânal, sâmbăta de la ora 22.00. Noul sezon o are ca protagonistă pe Urania Cremene – expert în parenting și autoarea primului program de parenting din țară și singura metodologie de parenting din lume, dezvoltată după Teoria Autodeterminării.

Cine este Urania Cremene: date biografice, vârstă, înălțime, studii, familie

Urania Creme este la cârma celei mai populare emisiuni de parenting din lume – Supernanny produsă și difuzată de postul de televiziune Prima TV. Rolul ei este să îi învețe pe părinți cum să gestioneze corect și constructiv relațiile cu copii.

Înainte de orice, Urania este mamă și unul dintre cei mai apreciați experți în parenting din România. A organizat peste 2.000 de seminarii gratuite, conferințe și workshop-uri cu participare națională.

„Traim vremuri complicate. Lumea se schimba si… ne schimba, dar prima grija a noastra, a parintilor, ramane aceeasi: copiii. Cum ii intelegem? Cum ne intelegem cu ei? Cum putem fi parinti perfecti intr-o lume… imperfecta? Toate raspunsurile, in curand, la Prima TV. Acolo unde… voi fi Supernanny. Sunt onorata sa va anunt ca voi fi parte a acestui proiect minunat, la Prima TV” , a declarat Urania Cremene.

Urania este soție și mamă

Numele complet al ei este Urania Dana Andreea Cremene și s-a născut pe data de 29 ianuarie 1976, la București. Urania mai are un frate care este mai mare decât ea cu cinci ani.

A făcut liceul Teoretic Iulia Hașdeu, specializarea Limbi moderne, pe care l-a absolvit în 1995. Studiile universitare au fost în cadrul Universității Hyperion din București. Urania a făcut Dreptul, pe care l-a absolvit în anul 2000.

Este specializată în parenting, fiind cea care a creat programul online care se numește: All about parenting și se bazează pe Teoria Autodeterminării.

Pe plan personal, Urania este soție și mamă, având doi copii.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top