TV

Cine sunt cei cinci investitori de la Imperiul Leilor și ce afaceri au aceștia

Imperiul Leilor este una dintre cele mai urmărite emisiuni TV din România. Aduce în fața telespectatorilor povești de viață, afaceri la început de drum, și mulți bani la mijloc. Punctul central al emisiunii îl reprezintă cei cinci lei care au puterea de a finanța cele mai bune idei și business-uri. Cine sunt cei cinci investitori de la Imperiul Leilor și ce afaceri au acești.

Cine sunt cei cinci investitori de la Imperiul Leilor

Cei cinci lei, investitori de la Imperiul Leilor 2021 sunt: Cristina Bâtlan, Dan Șucu, Mohammad Murad, Bogdan Micu și Dragoș Petrescu. Ei au un rol extrem de important în emisiune, pot susține idei și afaceri oferind sume mari de bani unor vizionari. La rândul lor, cei cinci sunt oameni de afaceri, persoane cu nume grele în mediul business din România.

Cristina Bâtlan este fondatoarea Musette – un brand românesc care are două fabrici, 28 de magazine în țară și în străinătate, peste 500 de angajați și o cifră de afaceri de peste 16 milioane de euro. Cristina Bâtlan a intrat în business la doar 19 ani, după ce a renunțat la Facultatea de Drept pe care o începuse.

Cine sunt cei cinci investitori de la Imperiul Leilor și ce afaceri au aceștia

În ceea ce privește participarea la Imperiul Leilor, fondatoarea Musette spune că este dispusă să investească într-o companie sau afacere în care să găsească deja oameni care știu să-și facă treaba bine.

„Aș vrea să investesc într-o companie sau afacere în care nu ar trebui să mă preocup neapărat de bunul mers, ci să vin ca business angel, să întâlnesc oameni care știu cum se face lucrul acesta și să-l facă bine. Mă reinventez permanent, așadar, am nevoie de inspirație în business-ul meu actual, dar și în viața mea de zi cu zi”, a spus Cristina Bâtlan.

Dan Șucu este fondatorul grupului Mobexpert. Compania are 26 de hypermarketuri și magazine de mobilă, atât în țară, cât și în străinătate, 8 fabrici și 2.300 de angajați. Cifra de afaceri este de peste 200 de milioane de euro.

Cine sunt cei cinci investitori de la Imperiul Leilor și ce afaceri au aceștia

Omul de afaceri a spus ce îți dorește de la emisiunea Imperiul Leilor și în ce este dispus să investească.

„Mi-ar plăcea să descopăr o afacere care să se transforme într-un produs, într-un serviciu, pe care să-l poți marketa imediat. Idealul ar fi un produs în care să pot să investesc alături de noul meu partener și care să fie pe piață în cât mai scurt timp din clipa în care am decis sau chiar pe perioada în care acest show o să fie pe post”, a declarat Dan Șucu.

Mohammad Murad este președintele Phoencia Group, un business cu o cifră de afaceri de peste 90 de milioane de euro. Are 15 hoteluri, lanțul de restaurante Springtime, fabrica de conserve Mandy și o divizie care activează pe piața imobiliară.

Cine sunt cei cinci investitori de la Imperiul Leilor și ce afaceri au aceștia

„Țin întotdeauna cont de valorile morale și cele materiale. Le păstrez și respect pe fiecare în parte, le folosesc în proporție corectă și țin întotdeauna la latura umană a celor din jurul meu. Eu am ajuns om de afaceri fără să-mi dau seama, dar am ținut pasul. Mă consider ca un pictor, îmi place să pictez afacerile așa încât să fie pe placul tuturor, iar asta e ceea ce aștept și de la concurenți”, a spus Mohammad Murad.

Bogdan Micu este antreprenor și a activat în domeniul energiei verzi în Statele Unite, Canada, Chile, dar și în Europa. A fost consilier pe IT al Ministrului Mediului în Guvernul Cioloș și a lucrat la Unifarm, pe zona de IT.

Cine sunt cei cinci investitori de la Imperiul Leilor și ce afaceri au aceștia

„Principala mea motivație pentru care am venit în Imperiul Leilor este dorința de a promova antreprenoriatul în România și acesta cred că este un mediu foarte bun pentru a face asta”

Dragoș Petrescu conduce Grupul City Grill, cea mai mare rețea de restaurante din România. A intrat în lumea afacerilor în anii 90. La Revoluție vindea ziare pe treptele Universității. S-a școlit în țară și peste hotare, și a ajuns în vârf.

Cine sunt cei cinci investitori de la Imperiul Leilor și ce afaceri au aceștia

„În acest an am învățat cât de importantă este modestia și cât de ușor poți să ajungi de sus jos și înapoi. Așa este viața în antreprenoriat: nu știm cum și în ce fel vor veni provocările. Important e să consolidezi compania, să fii echilibrat în decizii, să acționezi rapid, în așa fel încât să depășești aceste provocări”, a spus Dragoș Petrescu.

Emisiunea Imperiul Leilor începe miercuri, 10 februarie, de la ora 20.30 pe Pro Tv România.

Share
Scris de
Emanuela Ursu

Acest site foloseste cookies.

Read More