Concertul de Anul Nou de la Viena 2017 – în direct în România LIVE streaming online

Ultimul update: duminică 1 ianuarie 2017 17:14 Data publicării: duminică 1 ianuarie 2017 03:41

Concertul de anul nou de la Viena ediția 2017 este o tradiție ajunsă deja la cea de-a 78-a aniversare. Ca în ficare an concertul de anul nou de la Viena este transmis și în 2017 de TVR 1, de la ora 12:15 în direct.

Pe 1 ianuarie 2017 de la ora 12:15 televiziunea Română a transmis în direct imagini de la concertul dirijat de Gustavo Dudamel, direct de la Viena.

UPDATE, 17:14 – Pe Youtube au fost publicate cateva secvente de la Concertul de la Viena de anul nou editia 2017.

Ajuns la ediția cu numărul 78 concertul de la Viena este așteptat în fiecare zi de an nou. Biletele la concert se epuizează atât de rapid încât opera din Viena nu reușeste să le țină la vânzare mai mult de câteva minute.

Compozitorii aflaţi în programul concertului din 2017 sunt: Johann Strauß (Tatăl), Johann Strauß (Fiul), Josef Strauß, Franz Lehár, Èmile Waldteufel, Franz von Suppé, Carl Michael Ziehrer.

Concertul de la Viena a fost realizat pentru prima data de anul nou în 1939.

Pe 1 ianuarie 2017, Gustavo Dudamel va deveni cel mai tânăr compozitor care a condus Filarmonica din Viena în faimosul Concert de Anul Nou. Dirijor de muzică clasică recunoscut internaţional, Dudamel este motivat de credinţa sa deplină în puterea muzicii de a uni şi inspira. În prezent director muzical şi artistic al Filarmonicii Los Angeles şi director muzical al Orchestrei Simfonice Simon Bolivar a Venezelei, Gustavo Dudamel este întâlnit atât pe scenele unor concerte strălucitoare, cât şi la masterclasses sau pe platforme digitale inovative din întreaga lume. Pe lângă toate acestea, Dudamel apare în ipostaza de dirijor invitat al unora dintre cele mai faimoase instituţii muzicale. În 2017 urmează să susţină un turneu european cu Filarmonica din Berlin.

Filmarea scenelor de balet din transmisiunea concertului din acest an a fost realizată la Hermesvilla din Viena.

Concert Viena LIVE streamig în 2017

Programul concertului de an nou de la Viena începe la ora 12:15 exclusiv pe TVR 1 și TVR HD. Concertul poate fi văzut live și pe internet pe site-ul TVR1.

Sursa: Huff.ro
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *