Connect with us
Concurenții Asia Express sezon 3 au plecat spre Filipine și Taiwan Drumul Comorilor

TV

Concurenții Asia Express sezon 3 au plecat spre Filipine și Taiwan Drumul Comorilor

Asia Express revine la Antena 1 cu un nou sezon, concurenții au plecat aseară de la Aeroportul Internațional Otopeni spre Filipine și Taiwan, pe Drumul Comorilor.

„Au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la comoara de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei.” conform reprezentanților Antena 1.

Concurenții plecați spre „Drumul comorilor”

Asia Express sezon 3 drumul comorilor

Drumul comorilor noul sezon Asia Express

Lista completă a concurenților din „Drumul comorilor” în noul sezon Asia Express.

  • Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor,
  • Speak și iubita lui, Ștefania,
  • Nico și fiica ei,
  • Alexandra, Adda și soțul ei,
  • Cătălin, Ristei și fratele lui,
  • Dan, Maria Buză și Lia Bugnar,
  • Alina Ceușan și Carmen Grebenișan,
  • Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun,
  • Radu, Alex Velea și Mario Fresh.

Aceasta este lista completă a celor 9 perechi de vedete care foarte curând vor porni pe Drumul Comorilor din Asia Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Gina Pistol a vorbit despre ce-și pune în bagaje pentru sezonul 3

E oficial! Concurenții de la Asia Express au pornit în aventura lor prin Filipine și Taiwan! Imagini de la aeroport

E oficial! Concurenții de la Asia Express au pornit în aventura lor prin Filipine și Taiwan! Imagini de la aeroport

„De fapt, întrebarea este ‘Ce nu îți pui în bagaje’. Eu, de fapt, când încep să îmi organizez bagajele pentru Asia, nu mă întreb ce pun, ci ce nu îmi pun în bagaje pentru că sunt femeie, trebuie să apar pe sticlă și vă dați seama că am nevoie de foarte multe lucruri. Și nu e că mă pot întoarce oricând acasă ca să îmi iau un lucru pe care l-am uitat sau de care am nevoie. Și asta este o problemă foarte mare pentru mine – ce nu îmi pun în bagaje – pentru că nu am voie decât două genți pe care trebuie să le car în fiecare dimineață și seară” Gina Pistol.

Când începe Asia Axpres sezonul 3

Noul sezon Asia Express începe în luna februarie 2020, sezonul 3 va fi difuzat cu siguranță anul viitor, dacă luăm în calcul începutul primului sezon, care a debudat în 12 februarie 2018.  Fanii emisiuni pot urmări reality show-ul pe Antena Play, detalii din emisiune pot fi vazute și pe site-ul Antena 1.

Robert Nechita - redactor HUFF.ro. Cu peste 10 ani de experiență în redacții, Robert scrie articole în domeniul actualității și te ține la curent cu toate știrile de ultimă oră. Experiență: - 5 ani redactor senior - 3 ani redactor junior - 2 ani Social Media Manager Vârsta: 32 de ani, născut pe 4 ianuarie 1987. Zodie: Capricorn Locuiește în: București, originar din Craiova. Îl poți contacta pe email: robert@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top