Connect with us
Copiii Andreei Esca și-au refăcut testele pentru noul coronavirus. Ce rezultate au primit

TV

Copiii Andreei Esca și-au refăcut testele pentru noul coronavirus. Ce rezultate au primit

În urmă cu câteva zile, copiii Andreei Esca au au fost surprinși la o clinică privată din Capitală, acolo unde și-au refăcut testele pentru coronavirus. Fanii acestora au fost cu sufletul la gură, mai ales că celebra prezentatoare TV a lipsit din nou de la pupitrul știrilor.

În urmă cu aproape o lună, familia Andreei Esca a trecut prin clipe de groază, după ce trei membrii s-au infectat cu noul coronavirus. Teama a fost și mai mare în momentul în care starea de sănătate a soțului Andreei s-a agravat foarte tare.

„Organismul a reacționat violent într-un timp extrem de scurt și foarte repede a ajuns la terapie intensivă, unde a stat foarte multe zile, unde a avut nevoie de ventilație mecanică non-invazivă. A ajuns dintr-un om extrem de puternic și de sănătos, îmi spunea, atât cât mai putea să vorbească, până când a avut acea mască, practic nu mai ai cum să vorbești, dar atâta timp cât a putut să vorbească și să comunicăm, îmi spunea tot timpul nu mai pot, nu mai pot, este groaznic, cred că așa arată iadul. Nu mai pot”, a povestit Andreea Esca la acel moment.

Copiii Andreei Esca și-au refăcut testele pentru noul coronavirus

Recent, pentru a se asigura că totul este în ordine, Aris și Alexia au fost programați la o clinică particulară din Capitală pentru a face o serie de analize, fiind testați și de pentru COVID-19. Cei doi ar fi petrecut mai bine de două ore la clinică, potrivit cancan.ro.
Chiar dacă Alexia Eram nu mai locuiește împreună cu familia sa, și-a însoțit fratele pentru a fi sigură că este în afara oricărui pericol.

Mulți dintre admiratorii celebrei prezentatoare s-au îngrijorat, pentru că Andreea Esca nu a mai prezentat știrile, fiind înlocuită de Oana Andoni. Din fericire, nu există motive de preocupare, deoarece vedeta a evadat câteva zile din Capitală pentru a petrece timp de calitate în compania tatălui ei și a apropiaților.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top