Connect with us
Corina Chiriac ar putea fi înlocuită de Mirela Vaida: își pierde Antena 1 prezentatoarea emisiunii Acces Direct

TV

Corina Chiriac ar putea fi înlocuită de Mirela Vaida: își pierde Antena 1 prezentatoarea emisiunii Acces Direct

Corina Chiric în vârstă de 70 ani a dezvăluit ieri în exclusivitate pentru Click.ro că va renunța la postul de prezentatoare al emisiunii „Opriți timpul”. Mai multe vedete se „bat” pentru acest post la Național TV. Adrian Enache în vârstă de 53 ani a rămas momentan singur la cârma emisiunii „Opriți timpul”. Pe listă este și Mirela Vaida care aduce Antenei 1 cea mai mare audiență prin emisiunea „Acces Direct”.

Corina Chiriac ar putea fi înlocuită de Mirela Vaida: își pierde Antena 1 prezentatoarea emisiunii Acces Direct

Corina Chiriac a decis să renunțe la emisiunea de pe postul Național TV deoarece dorește să se dedice mult mai mult activităților artistice. În acest moment lucrează la lansarea unui volum autobiografic. Telespectatorii se gândesc deja la cine o va înlocui pe Corina Chiriac.

Conform unor surse din televiziune, pe listă sunt șiDiana Matei – 38 ani din Taraful Cleante care s-a obișnuit cu formatul show-ului și cântăreața Theo Rose – 22 ani la de „Bravo, ai stil!”. Acestea vor da probe, iar cea care va primi job-ul va începe filmările în această vară.

Din culisele acestei producții TV de succes, în același timp se mai află pe listă două artiste de top și cu experiență. Una este Mirela Vaida de la „Acces Direct” – Antena 1 și actriță la Teatrul de revistă „Constantin Tănase” din București. Cealaltă este Maria Buză care a colaborat pentru câteva ediții la „Te cunosc de undeva!” – Antena 1.

Începând cu 9 septembrie 2007, Corina Chiriac a fost moderatoarea emisiunii „Să v-amintiți Duminica” pe Național TV difuzată dumnica la ora 13:30. La început, emisiunea a fost prezentată de Florentina Satmari, apoi în septembrie 2011, Raluca Olaru a preluat „cârma”. Pe 21 septembrie 2014 emisiunea s-a transformat în „Opriți timpul!” și și-a schimbat formatul. Corina Chiriac a prezentat emisiunea după 12 ani de colaborare.

Mirela Vaida momentan prezintă emisiunea „Acces Direct” la televiziunea Antena 1 de câțiva ani și a avut audiențe enorme cu poveștile a diverși oameni. Cel mai recent, cuplul Vulpița – Viorel au stârnit o mulțime de reacții în mediul online.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top