Connect with us
Corina Dănilă revine pe micul ecran cu o nouă emisiune

TV

Corina Dănilă revine pe micul ecran cu o nouă emisiune

Deși în ultima vreme Corina Dănilă dispăruse de pe micul ecran, se pare că a revenit în forță cu un nou proiect. Este vorba despre emisiunea intitulată „IERI-AZI-MÂINE”, care va fi difuzată începând cu 21 octombrie la TVR2.

„De luni până vineri, aşa cum am funcţionat în sezoanele trecute, efortul nostru a fost răsplătit de uşurinţa şi bucuria cu care ne-au răspuns invitaţii. Imaginile de Arhivă, din ediţiile de până acum, au creat momente de mare emoţie pe care am decis să le prelungim şi să transformăm emisiunea într-un show real, de 100 de minute, dar… o dată pe săptămână, vinerea de la 16.10 la 18.00”, spune Carmen Movileanu, producătoarea TVR a emisiunii.

AAlături de Corina Dănilă în platou vor di și actrițele Mirela Stoian şi Valeria Stoian, mamă și fiică.

„Noi toţi cei care mai credem încă în idei şi în experienta dezvăluită, ar trebui să devenim depozitarii acestor poveşti, pentru că toţi aceşti oameni ne pot ajuta să înţelegem încotro ne îndreptăm ca neam. Iar imaginile din Arhiva Televiziunii Române sunt încă o dată dovada faptului că geniile şi elitele creează şi desăvârşesc un neam”, mărturiseşte Corina Dănilă, gazda emisiunii.

Şi în acest sezon se va cânta live. Trupa 2ZECE va însoţi muzical fiecare prezenţă, surprizele vor fi multe şi diferite, iar „noi aşteptăm cu emoţie ca aplauzele din platou să fie completate de cele de acasă. Multe generaţii se vor întâlni în această emisiune care, nu întâmplător, se intitulează IERI-AZI-MÂINE”, spune Carmen Movileanu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top