Connect with us
Cosmin Cernat, anunț SURPRIZĂ! Ce se întâmplă cu concurenții de la Exatlon de PAȘTE

TV

Cosmin Cernat, anunț SURPRIZĂ! Ce se întâmplă cu concurenții de la Exatlon de PAȘTE

Cosmin Cernat a făcut un anunț neașteptat în cadrul emisiunii de miercuri seară. Ce se va întâmpla cu toți concurenții de la Exatlon. Ce surpriză li s-a pregătit de Paște.

Tot aseară, echipa Războinicilor a mai pierdut un coechipier important. Începând cu data de 4 aprilie, Alina a parasit competitia Exatlon, după votul publicului.

Concurenta a dezvăluit chiar după ce a fost eliminată că a visat acest lucru.

„Aseară am visat că eram acasă cu mama și fratele meu. Și i-am spus fratelui meu că vreau să mănânc ceva dulce și mi-a spus că e închis. Și i-am spus că nu, hai să mergem. I-am spus și lui Ștefan, iar sentimentul a fost…ciudat. Că nu m-am mai trezit speriată, agitată.

Astăzi plec și o să mănânc înghețata. Presimțeam că voi pleca și am spus că indiferent că vor mai rămâne 1, 2 sau 3 vreau să lupte ca și cum ar fi 10. Să fie mai puternici ca niciodată și m-aș mai certa puțin cu ei, dar nu mai pot.”, a fost prima reacție a Alinei, după ce a aflat că va părăsi competiția.

Alex, Ștefan, Roxana și Ionuț au primit vestea cu multă tristețe.

Totodată, Cosmin Cernat a anunțat că Oltin Hurezeanu s-a retras definitiv din competiție, din cauza problemelor medicale.

Războinicii au câștigat mâncarea

Jocul din această seară a fost câştigat de Războinici, cu 10-6. Ei s-au bucurat de mâncare, video-games și caffe latte.

Cât despre sărbătorile de Paște, prezentatorul i-a anunțat pe concurenți că vor avea parte de o petrecere. Aceștia vor avea mâncare la discreție, dar și muzică, pentru a petrece așa cum se cuvine sărbătorile.

Cosmin Cernat nu a anunțat însă și dacă emisiunea se va difuza sau va fi difuzat altceva în loc. Însă, potrivit programului TV de pe kanald.ro, emisiunea este programată să fie difuzată și sâmbătă, dar și duminică.

 

CITEȘTE ȘI: Exatlon 4 aprilie: Cine a fost eliminat de la Războinici
Oltin Hurezeanu a părăsit definitiv Exatlon. Cum au reacționat ceilalți concurenți
Din nou scandal la Exatlon! Ce au făcut fanii după nominalizările lui Ștefan, Alina și Roxana. Cine va fi eliminat

2 Comments

2 Comments

  1. Goe

    2018-04-07T12:31:45+03:00 at 12:31

    Bey cosmine, voi astia faimosii care sinteti sa va faceti o formatie, ca lautarii, si sa mergeti pe unde se da mincare si cazare gratuita sa prestati. Sa incintati lumea cu ”performantele” voastre. Doar sa nu mai invitati cu voi oameni care stiu sa scrie si sa citeasca ca sa ii faceti de ris. Dati-va la gioale si tiganiti-va singuri, traiti in lumea voastra colorata si laudati-va unii fata de altii !

  2. nae

    2018-04-06T07:59:33+03:00 at 7:59

    Codoseala maxima la canaletto d … azi l-au gonit si injurat pe Oltin si miine vor veni sa spuna ca le trebuie un … inlocuitor !!! … canaletto d a pus mina pe o gasca de analfabeti nemincati pe care sa isi arate calitatile de ”strategi” in fata unei gasti de naivi !!! kiritza, draghia si belbitza sint analfabetii cei mai reusiti dar si cu cele mai mari pretentii de a fi considerati faimosi … pai daca nemincatii astia sint ”faimosi” ce poti spune despre Bulimar, Hagi, Belodedici, Dobrin, Florea, si altii N pina sa ajungem la gainarii kiritza, draghia sau belbitza ???

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top