Connect with us
Cozmin Gușă, noi declarații incendiare despre Rareș Bogdan și Oreste

TV

Cozmin Gușă, noi declarații incendiare despre Rareș Bogdan și Oreste

Cozmin Gușă a făcut noi precizări despre scandalul cu Rareș Bogdan și Oreste de la Realitatea TV. Patronul postului de televiziune a dezvăluit motivele care au dus la deciziile de a exclude mai mulți jurnaliști și despre situația realizatorului de la Jocuri de Putere.

„Aici a fost un lucru neplăcut pentru Realitatea, neplăcut pentru mine, neplăcut pentru Rareş. A rămas ceea ce Rareş a mărturisit public, apropo de independenţa lui editorială, a rămas faptul că trompetele lui Coldea nu mai sunt invitate.

Şi aici n-aş vrea să fiu atât de nedelicat să-i nominalizez, pentru că sunt jurnalişti care lucrează, lumea o să-i deducă din faptul că nu o să mai fie invitaţi la ‘Jocuri de putere’. Eu am avut o şarjă prin 2009, în campania electorală, în care am identificat jurnalişti ofiţeri acoperiţi.

Dacă eşti invitat, îţi spui părerea ta, nu părerea comandată de unul ca şi Coldea, atât de ahtiat după jocurile de putere. Cel puţin cu Oreste şi cu Oana Stănciulescu lucrurile, din punct de vedere public, s-au lămurit.

Au apărut jurnalişti care au identificat problemele pentru care Oreste nu a mai fost primit la Realitatea.

Despre Oana Stănciulescu discuţia e mai soft. Ea a venit la Realitatea de la Antena 3, iar săptămâna trecută au apărut nişte ştiri că ar fi angajată a trustului lui Bogdan Chiriac, care în niciun caz nu este într-o linie corespondentă Realitatea TV sau realitatea.net.

Cred că toată lumea s-a lămurit. Dacă o să mai apară şi informaţia cu Oana Stănciulescu şi Avocatul Poporului, toată lumea o să înţeleagă care a fost motivaţia pentru care conducerea redacţională a decis ca Oana Stănciulescu să nu mai fie invitată”, a declarat Cozmin Guşă pentru stiripesurse.ro.

Ce spune acum Cozmin Gușă despre Rareș Bogdan

Gușă, fost secretar general al PSD la începutul anilor 2000, mai spune și că Rareș Bogdan a rămas printre puținii moderatori care mai cred în Klaus Iohannis și că îi este greu să discute negativ despre președinte.

„Rareş are în acest moment o atitudine uşor diferită faţă de restul moderatorilor, în sensul în care îl susţine fără rezerve pe Klaus Iohannis.

La Realitatea nu prea mai sunt moderatori care să creadă în Klaus Iohannis. Asta este decizia lor şi pot să vorbească oricând că nu a existat nicio impunere.

L-au susţinut aproape în totalitate în 2014 şi acum probabil sunt dezamăgiţi. Rareş probabil fiind cel mai ardent susţinător al lui Klaus Iohannis şi în 2014, şi după, este într-o poziţie ingrată deocamdată, probabil îi este dificil să discute la modul critic sau negativ despre preşedinte şi asta îl face într-un fel să fie insularizat acolo.

Este o atitudine pro-preşedinte pe care eu o respect, nu i-o contest, doar că l-am avertizat la nivel personal că s-ar putea să greşească, pentru că am experienţă cu preşedinţi care se agaţă cu disperare de al doilea mandat”, a mai declarat Cozmin Guşă.

Citește și: Ce spune Oreste despre Rareș Bogdan

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top