Connect with us
Cristina Nedelcu, eliminată de la Exatlon. Primele declarații

TV

Cristina Nedelcu, eliminată de la Exatlon. Primele declarații

Cristina Nedelcu a ajuns la duelul de eliminare, dar s-a accidentat și a fost nevoită să părăsească Exatlon România. Astfel, Mădălina a fost salvată.

Cristina Nedelcu a fost de multe ori ”player of the week” și una dintre cele mai bune sportive de la Exatlon România. Din păcate, starea de sănătate nu i-a permis să meargă mai departe în cadrul competiției care va avea finala în această lună.

”Când a vorbit Monica mă gândeam că eu deja știu ce o să spun la final. Dar este foarte greu. Este greu pentru că mi-aș fi dorit să pot să continui, mi-aș fi dorit să nu se oprească aici, pentru că a fost extrem de frumos, cu toate greutățile, cu toate relele, cu toate momentele în care am vrut să plec acasă și să renunț.

Acum astă seară, mi-aș fi dorit mai mult că oricând să rămân.

Într-adevăr, Mădălina are o responsabilitate dublă, i-am spus să trebuie să alerge cu patru picioare de acum încolo.

Nu pot decât să mulțumesc și să fiu foarte recunoscătoare pentru tot timpul pe care l-am avut aici, să fiu recunoscătoare toți oamenilor de aici, să mulțumesc echipei care a pus zâmbetul pe față mea atunci când eu nu am mai avut putere și să mulțumesc celor de acasă care au crezut în mine și care de fiecare data m-au susținut cu gândurile cu energia lor și cu tot ce au avut ei mai bun”, a spus Cristina Nedelcu.

Cristina Nedelcu s-a certat cu Ionuț

La petrecerea de Ziua Națională, Cristina și Ionuț Sugacevschi au avut un schimb dur de replici, iar Războinicul a făcut-o nesimțită.

”De la o simplă glumă a mea mi-a spus că sunt nesimțită, că ce am cu el, că de ce comentez.

Cred că la cât de nervoasă eram, i-am zis că la ce am auzit eu despre el și că la modul cum se bate el aș putea să îl băț și eu și să aibă grijă cum îmi vorbește, pentru că nu mi se pare normal să i se permită așa ceva”, a spus Cristina Nedelcu.

‘‘Nici cei din echipă lui nu îl tolerează. Și atunci când eu m-am adresat și le-am spus:

Vă rog eu frumos, faceți ceva pentru că nu este normal! Nu am venit aici să promovăm așa ceva și nici nu am venit eu să îmi fie frică de el, mi-au spus: Lasă-l în pace că așa e el, și noi stim”, a spus Mădălina Predoi, care a mai adăugat că Ionuț îi jignește mereu pe Faimoși și caută să intimideze.

Citește și: Madalina si Ionut Jaguarul si-au aruncat vorbe grele!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top