TV

Cristina Șiscanu a spus cine este câștigărul Survivor, bomba care tulbură Kanal D

Cristina Șiscanu a fost concurentă la Survivor a dat bomba primăverii și a dezvăluit cine ar fi câștigătorul Survivor România 2020. Kanal D este furiasă pentru dezvăluirea făcută de fosta prezentatoare de la Kanal D, soția lui Mădălin Ionescu.

Emanuel câștigător Survivor?

Cristina Șiscanu spune că Emanuel ar fi câștigătorul sezonului Survivor România 2020. Vedeta este de părere ca a fost cel mai bun în competiție, dar de asemenea apreciază evoluția și celorlați concurenți.

Cristina Siscanu concurenta la Survivor

”Toți sunt buni, dar mie mi se pare că Emanuel ar fi cel mai îndreptățit să ia trofeul. A fost foarte bun în competiție până acum”a spus Cristina Șișcanu.

După ce a părăsit compeția Survivor, Cristina Șiscanu a ținut legătura foarte des cu fanii ei de pe rețelele de socializare și povestea experiențele sale trăite în cea mai dură competiție de tip reality show.

Cristina Șișcanu despre câștigătorul Survivor

Era greu, foarte greu, mai ales pentru colegii mei bărbați. Eu eram obișnuită cu dietele, și mă descurcam, dar unii dintre noi… nu. Vă pot spune că, timp de patru zile, nu am mâncat nimic în junglă și mergeam la concurs. Nu am câștigat probele și nu aveam hrană. Îmi amintesc că, la un moment dat, războinicii au dorit să ne dea din rația lor, le era probabil milă de noi, dar regulamentul nu permitea.A fost o experiență interesantă, foarte intensă. Într-adevăr pe traseu nu m-am descurcat la nivelul la care trebuia să mă descurc. Din păcate nu am reușit să adun puncte. Eu sper că vor reuși să devină din ce în ce mai buni. Mă bucur că am găsit oameni cu care am reușit să leg prietenii și sper că vor ține și după show-ul «Survivor». Am un amalgam de emoții, i-am îndrăgit foarte mult, înainte nu-i cunoșteam pe majoritatea, dar ne-am împrietenit. Trebuie să ne despărțim, asta e viața”, a dezvăluit Cristina pentru wowbiz.ro.

Puteți urmări Survivor România pe Kanal D.

Acest articol a fost actualizat la: 2020-05-10T20:46:34+03:00 20:46

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More