Connect with us
Cu ce se ocupă Vladimir Drăghia când nu este la Exatlon! Secretul lui a ieșit la iveală

TV

Cu ce se ocupă Vladimir Drăghia când nu este la Exatlon! Secretul lui a ieșit la iveală

Este considerat unul dintre cei mai puternici concurenți de la Exatlon, însă puțini știu cu ce se ocupă Vladimir Drăghia în afara competiției.

În afară de aparițiile la TV și actorie, Vladimir are o preocupare extrem de interesantă: investește banii în imobiliare.

Citește și: Vladimir Drăghia, pus la zid de fanii Exatlon: “O face pe familistul că dă bine la public!”

Se pare ca actorul cumpară apartamente pe care le reface, le redecorează și apoi le închiriază.

„După ce mi-am strâns niște bani, mi-am cumpprat niște apartamente și acum mie asta îmi place, să mă ocup de design interior. Și asta fac: cumpăr apartamente, le renovez, le mobilez și le închiriez.

Eu concep tot interiorul. Cumpăr piese de mobilier vechi, le renovez. Tot cumpărând, am ajuns să am un mic business”, a declarat Vladimir Drăghia conform magazinuldecase.ro.

Vladimir nu își poate reține lacrimile când vine vorba despre fiica lui

Vladimir este o fire extrem de sensibilă atunci când vine vorba despre familia sa. Concurentul de la Exatlon se teme că Zora s-ar putea să nu-l mai recunoască, atunci când se va întoarce acasă. Fetița lui Vladimir mai are puțin până când împlinește un an, iar de fiecare dată când vorbește despre ea se emoționează.

Citește și: Giani Kiriță s-a dezlănțuit! L-a atacat dur pe un Războinic: “N-a făcut nimic în viața lui”. Ce spune de Vladimir Drăghia

„Fiica mea are aproape un an. Bănuiesc că între timp i-a mai crescut un dinte. A început să meargă probabil. Sper. Nu mai spune asta! Pfai! E… Mai are două luni și face un an. Știu că fetele merg mai repede decât băieții. Mă gândesc la asta tot timpul, că probabil a început să meargă.

De fapt, încerc să nu mă gândesc la asta tot timpul. Încerc să nu mă gândesc că i s-a schimbat înfățișarea și că e posibil să nu mă mai recunoască atunci când voi ajunge acasă. Aș vrea să o văd!”, a spus Vladimir Drăghia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top