Connect with us

TV

Cum a aflat Andreea Mantea că este ÎNSĂRCINATĂ: „Eram convinsă…”

Andreea Mantea este extrem de fericită de când a devenit mama micuțului David. Vedeta a aflat că este gravidă printr-o întâmplare… în trafic.

În 2014, vedeta a participat la emisiunea „Burlăcița”, acolo unde s-a îndrăgostit de tatăl copilului său, Cristian Mitrea. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, până când a anunțat că va deveni mamă pentru prima dată.

După ce a dat vestea cea mare și fanilor săi, Andreea a fost provocată să spună cum a aflat prima dată că va avea un bebeluș, iar întâmplarea i-a uimit pe toți.

„Eram la volan, conduceam şi mi-am dat seama pur şi simplu că sunt însărcinată. Pe celălalt sens, un şofer a schimbat brusc banda de mers. Eu m-am speriat şi am dus imediat mâna la burtă, în semn de protecţie.Totul se întâmpla înainte să plec în Portugalia. Am făcut analize, să văd dacă sarcina se dezvoltă normal.

Citește și: Andreea Mantea rupe tăcerea despre relația cu Cristi Mitrea: „Eu am ales să…

Eram convinsă că nu pot să rămân gravidă. În trecut, am avut parte de probleme de sănătate foarte grave şi ştiam că este aproape imposibil ca organismul meu să suporte o sarcină”.

De câteva săptămâni, Andreea se află în Turcia, acolo unde filmează pentru un nou proiect.

Au inceput filmarile pentru “Puterea dragostei”, cel mai asteptat reality show matrimonial al momentului, iar Andreea Mantea se simte in largul ei in mijlocul echipei emisiunii, dar si in inima unui oras pe care il adora: Istanbul.

„Sunt foarte emotionata, ma aflu alaturi de echipa emisiunii , intre oameni foarte pasionati de ceea ce fac, e o forfota permanenta aici. Evident ca legam prietenii si ne cunoastem din ce in ce mai bine. Suntem optimisti si foarte nerabdatori ca publicul sa ii cunoasca, incepand de luni, de la ora 10:00, pe concurentii aflati in cautarea iubirii. Sunt fericita si pentru ca respir in fiecare zi aerul unui oras pe care il iubesc”, a declarat Andreea Mantea despre atmosfera de la filmari.

In cadrul acestui reality show matrimonial, 6 femei si 6 barbati vor locui separat, dar isi vor putea petrece opt ore pe zi impreuna in Casa Puterea Dragostei, in afara acesteia ei neavand voie sa se intalneasca. Publicul va avea un rol important in calatoria celor 12 concurenti in cautarea magiei iubirii, acestia putand castiga simpatia celor de acasa prin comportamentul lor atat in Casa Puterea Dragostei, cat si in afara ei. O serie de premii si surprize ii asteapta pe concurenti, iar telespectatorii sunt invitati sa urmareasca un reality show care nu ii va lasa indiferenti si ii va implica in cea mai emotionanta calatorie, cea a cautarii sufletului pereche.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top