Connect with us
Cum arată după 10 ani Nadia, femeia poreclită „Vrăjitoarea” de la „Frumuseţe pe muchie de cuţit”

TV

Cum arată după 10 ani Nadia, femeia poreclită „Vrăjitoarea” de la „Frumuseţe pe muchie de cuţit”

”Frumuseţe pe muchie de cuţit” a fost o emisiune care făcea furori cu poveștile de viață pe care le prezenta. Veneau acolo oameni complexați de aspectul lor fizic, care se luptau zi de zi cu această povară, care nu le permitea să aibă o existență normală. După emisiune, ei plecau fericiți, complet schimbați și mulțumiți de noul fel în care arătau. La fel s-a întâmplat și cu Nadia Dănciulescu, femeia poreclită „Vrăjitoarea”, care  a devenit un nou om după participarea la această emisiune.

„Vrăjitoarea” de la „Frumuseţe pe muchie de cuţit” se menține într-o mare formă

În urmă cu 10 ani, venea la „Frumuseţe pe muchie de cuţit” o femeie lipsită de încredere, marcată complet de trauma pe care o trăia din cauza felului în care arăta. Atunci când a venit la ProTV, femeia nu avea dinţi, avea urechile clăpăuge, nasul mare şi cu o formă nepotrivită fizionomiei sale, piele îmbătrânită și pleoape căzute. Toate acestea i-au marcat viața.

Nadia Dănciulescu era atât de complexată de felul în care arăta, încât nu putea nici măcar să se privească în oglindă. În plus, nu avea curajul să stea alături de copilul ei în public, să-l ducă la grădiniţă sau să-l scoată în parc. Se temea că o va pune într-o ipostază inconfortabilă pe cea mică și oamenii o vor cataloga greșit pe cea mică și acesteia îi va fi rușine cu ea. În plus, îi era frică și de faptul că soțul ei ar putea să o părăsească. Își amintește acum de acele momente, pe care a reușit să le depășească cu timpul.

”Mi-am amintit de acele clipe grele. Ei nu pierdeau ocazia să mă jignească. E un sentiment ciudat sa-mi amintesc. Am devenit o femeie schimbată şi fizic şi mental. Soţul meu m-a iubit aşa cum am fost eu. El îmi spunea că nu trebuie să mă intereseze ce spunea lumea, deoarece el mă iubeşte aşa. Îmi era teamă că o să mă părăsească. Acum nu mai simt că îmbătrânesc.”, a declarat Nadia după emisiunea „Frumuseţe pe muchie de cuţit”.

Lucrurile s-au schimbat complet după participarea la această emisiune. Ea a primit șansa la o viață mai bună, o viață nouă, având parte de o transformare majoră, care se păstrează și în prezent. Nadia zâmbește din nou și are toate motivele să o facă: este o femeie frumoasă, împlinită, cu o familie care o susține în tot ceea ce face. Ultimele imagini publicate pe rețelele de socializare arată că totul decurge bine în viața ei și este neschimbată de când a fost supusă intervențiilor chirurgicale care au schimbat-o.

Continue Reading
You may also like...

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top