Cum arată partenera de viață a lui Dan Bittman? N-o mai recunoști pe Liliana Ștefan FOTO

Ultimul update: luni 7 octombrie 2019 19:48 Data publicării: luni 7 octombrie 2019 19:48
Autor , în TV

Liliana Ștefan, partenera de viață a lui Dan Bittman, cu care are trei copii, a avut un eveniment special zilele trecute, spectacolul ”Secretul Pălăriei Fermecate”.

Actuala parteneră de viață a lui Dan Bittman, cea care l-a făcut de trei ori tată pe solistul de la Holograf, este Liliana Ștefan, creatoarea proiectului „Cutiuța muzicală”, dedicat copiilor.

Zilele trecute, Liliana Ștefan a avut tot un spectacol dedicat celor mici, ”Secretul Pălăriei Fermecate”, care s-a ținut la Palatul Copiilor și care s-a bucurat de un succes major. Încântată, partenera lui Bittman a postat un mesaj emoționant, însoțit de o fotografie cu ea purtând o pălărie din piesă.

Cum arată partenera de viață a lui Dan Bittman?

”Sunt momente în care toată oboseala dispare ca prin farmec atunci cand luminile se aprind si muzica incepe. Sunt zeci de ore de repetitii, actorii care isi lasa la fiecare spectacol cate o farama din sufletul lor, sunt echipe de oameni care lucrează cu pasiune în spatele scenei.

Toate astea pentru ca voi sa vedeti doar splendoarea! Azi am sărbătorit din nou copilăria si familia! Va multumim!”, a notat Liliana Ștefan.

Loading...
Sursa: Huff.ro
Știri despre:
Comentarii