Connect with us

TV

Cum arată partenera de viață a lui Dan Bittman? N-o mai recunoști pe Liliana Ștefan FOTO

Liliana Ștefan, partenera de viață a lui Dan Bittman, cu care are trei copii, a avut un eveniment special zilele trecute, spectacolul ”Secretul Pălăriei Fermecate”.

Actuala parteneră de viață a lui Dan Bittman, cea care l-a făcut de trei ori tată pe solistul de la Holograf, este Liliana Ștefan, creatoarea proiectului „Cutiuța muzicală”, dedicat copiilor.

Zilele trecute, Liliana Ștefan a avut tot un spectacol dedicat celor mici, ”Secretul Pălăriei Fermecate”, care s-a ținut la Palatul Copiilor și care s-a bucurat de un succes major. Încântată, partenera lui Bittman a postat un mesaj emoționant, însoțit de o fotografie cu ea purtând o pălărie din piesă.

Cum arată partenera de viață a lui Dan Bittman?

”Sunt momente în care toată oboseala dispare ca prin farmec atunci cand luminile se aprind si muzica incepe. Sunt zeci de ore de repetitii, actorii care isi lasa la fiecare spectacol cate o farama din sufletul lor, sunt echipe de oameni care lucrează cu pasiune în spatele scenei.

Toate astea pentru ca voi sa vedeti doar splendoarea! Azi am sărbătorit din nou copilăria si familia! Va multumim!”, a notat Liliana Ștefan.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top