Categorii TV

Cum arată Vulpița machiată! Schimbarea este uluitoare

Veronica Vulpița și soțul ei Viorel au scandalizat toată România în ultimele săptămâni. Telenovela lor de la Acces Direct a fost urmărită de milioane de români. Mulți i-au criticat, unii i-au plăcut. Cert este că cei doi au devenit vedete, iar acum Vulpița are parte de schimbări uriașe în viața ei. Recent o fotografie cu ea machiată a șocat tot internetul.

Cum arată Vulpița machiată! Schimbarea este uluitoare

Vulpița a ajuns să semene cu o adevărată vedetă de la Hollywood după ce a fost machiată, coafată și aranjată de stiliști. Transformarea este pur și simplu uluitoare, iar unora nu le-a venit să creadă că este chiar ea. Comentariile nu au încetat să curgă pe pagina unde a fost postată fotografia.

Veronica Vulpita

„Bă ești prost, ce poate face machiajul / Înainte erau niște săraci cu fes în cap și acum… / Ne-am săturat de tine și de Viorel, mai duceți-vă acasă la copil… / Ești superbă /  Nu te-am mai recunoscut / Ce fac filtrele dintr-o femeie de la țară / Vulpițo, chiar tu ești? / Da, chiar ea este! Uite cum arată cu machiaj” sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Vulpița, pe contul ei de Instagram, unde a fost postată fotografia.

Veronica și Viorel s-au obișnuit acum cu viața la București și nu vor să se mai întoarcă la Vaslui. Ei plănuiesc să își aducă chiar și fetița cu ei, după ce un bucureștean le-a oferit un apartament să stea în chirie.  Tot scandalul se pare că le-a făcut mai mult bine decât rău și cei doi vor să apuce un nou drum în viață și să devină și mai celebri.

Citește și: Anamaria Prodan vrea să adopte un copil: ”Efectiv să-l iei să-i schimbi destinul”

Citește și: Andreea Berecleanu, reacție pe măsură după ce a fost umilită de colega ei: ”AM DAT-O ÎN JUDECATĂ!”

Share
Scris de
Cristina Bosioc

Acest site foloseste cookies.

Read More