Connect with us
Cum se alege câştigătorul Exatlon România

TV

Cum se alege câştigătorul Exatlon România

Mai sunt doar cateva ore pana se alege castigatorul Exatlon. Dupa eliminarea lui Alex Nedelcu si a lui Stefan Floroaica, au mai ramas doi concurenti in lupta pentru 100000 de euro.

Cei patru atleti desavarsiti, Ionut Sugacevshi, Alexandru Nedelcu, Vladimir Draghia si Stefan Floroaica, au oferit aseara publicului cel mai captivant spectacol de pana acum, emotii paroxistice, mai ales ca Razboinicii au fost nevoiti sa lupte unul impotriva celuilalt, frate contra frate. In urma probelor dure de pe trasee, s-au ales cei doi finalisti „Exatlon”: Ionut Sugacevschi si Vladimir Draghia.

Tensiunea la cote greu de suportat, linistea intrerupta doar de respiratiile sacadate ale concurentilor, disperarea din privirile lor in momentele cheie, cand pierdeau periculos puncte si realizau cat de aproape poate fi eliminarea, toate acestea au fost traite la maximum de telespectatorii din intreaga tara.


Editia de aseara „Exatlon” a pozitionat Kanal D pe primul loc pe toate targeturile monitorizate, cu 8,7% Rating si 25,4% cota de piata, pe targetul Comercial, 9,1% Rating si 21,8% cota de piata, pe targetul All Urban, si 9,7% Rating si 23,7% cota de piata, la nivelul publicului National (tabel audiente, mai jos) . Minutul de aur, inregistrat la 22:36, cand avea loc una dintre confruntarile dramatice intre Ionut si Stefan, a adunat in fata micilor ecrane, la Kanal D, 2 454. 000 de telespectatori. 3.901.000 de telespectatori, in medie, au vizionat cel putin un minut editia de aseara a emisiunii.

Fostii concurenti „Exatlon” vor intra si ei in direct, cu Republica Dominicana, in aceasta seara, din studiourile Kanal D

In aceasta seara, Finala „Exatlon” va fi transmisa, in direct, la Kanal D, din Republica Dominicana. In platourile Kanal D se vor afla, in timpul acestei emisii istorice, concurentii care au revenit in tara, dupa eliminarile succesive de pana acum.

Acestia vor intra in direct cu fostii lor coechipieri aflati in Republica Dominicana, vor depana amintiri si vor raspunde si ei intrebarilor adresate de Cosmin Cernat, ca si cum ar fi in Arena „Exatlon”. Castigatorul „Exatlon” va fi ales astazi, in direct, prin votul publicului!

Tot astazi, dupa ultima editie a reality-ului revolutionar „Exatlon”, va urma o editie cu totul speciala „WOWBiz”, in care fostii concurenti vor dezbate tot ceea ce s-a intamplat in aceasta seara, in live-ul finalei „Exatlon”, dar si intamplari nestiute pana acum din culisele celui mai iubit si intens reality din Romania.

Nu pierdeti un spectacol total si momentul alegerii castigatorului „Exatlon”, prin votul telespectatorilor, in aceasta seara, de la 19:45, la Kanal D!

Audiente „Exatlon”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top