Connect with us

TV

Cutremur în Republica Dominicană, simțit de concurenții de la Exatlon

Un cutremur destul de puternic s-a produs în Republica Dominicană, iar acesta a fost simțit și de către concurenții de la Exatlon sezonul 2.

„Mama, iti dai seama cum s-a simtit?”, „Mama, mama, ce naspa”, „Se misca toata cabana” au fost cateva dintre reactiile Razboinicilor, care s-au speriat destul de tare.

„In dimineata asta cu totii ne-am trezit un pic mai ravasiti pentru ca azi-noapte a fost o ploaie foarte puternic, iar dupa acea ploaie puternica a venit un cutremur puternic”, a marturisit Corina.

Au crezut că se va dărâma cabana

„Eu dormeam afara, dar cred ca dormeam atat de bine, incat n-am simtit ca dorm in ploaie. A venit Silasi sa ma trezeasca, sa ma bage in baraca. La vreo 5 minute, cred ca nu am apucat sa adorm, a fost un mare cutremur.

Prima data am avut impresia ca am inceput sa am vedenii, am inceput sa o iau razna, de multe ori am impresia in competitia asta si am zis sa tac, ca daca am luat-o eu razna nu mai conteaza. Dar a inceput si Diana sa tipe ca e cutremur, Doru a fugit din baraca.

CITESTE SI: Exatlon 26 septembrie. Noi tensiuni la jocul pentru vilă. Update

Din ce spune el, a iesit sa ne salveze, nu stiu ce sa cred, ca aici suntem sub cerul liber, singurul lucru care putea sa ne raneasca era baraca”, a spus Ana Otvos.

Emisiunea Exatlon este difuzată de miercuri până duminică de la ora 19:30 la Kanal D. Vedetele și sportivii amatori și de performanță trec prin probe dure zi de zi pentru a-și asigura supraviețuirea. La final, unul singur va câștiga cei 100.000 de euro puși în joc.

Daniel Șuta, editor senior

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top