Cutremur în Republica Dominicană, simțit de concurenții de la Exatlon

29.09.2018
Cutremur în Republica Dominicană, simțit de concurenții de la Exatlon

Un cutremur destul de puternic s-a produs în Republica Dominicană, iar acesta a fost simțit și de către concurenții de la Exatlon sezonul 2.

„Mama, iti dai seama cum s-a simtit?”, „Mama, mama, ce naspa”, „Se misca toata cabana” au fost cateva dintre reactiile Razboinicilor, care s-au speriat destul de tare.

„In dimineata asta cu totii ne-am trezit un pic mai ravasiti pentru ca azi-noapte a fost o ploaie foarte puternic, iar dupa acea ploaie puternica a venit un cutremur puternic”, a marturisit Corina.

Au crezut că se va dărâma cabana

„Eu dormeam afara, dar cred ca dormeam atat de bine, incat n-am simtit ca dorm in ploaie. A venit Silasi sa ma trezeasca, sa ma bage in baraca. La vreo 5 minute, cred ca nu am apucat sa adorm, a fost un mare cutremur.

Prima data am avut impresia ca am inceput sa am vedenii, am inceput sa o iau razna, de multe ori am impresia in competitia asta si am zis sa tac, ca daca am luat-o eu razna nu mai conteaza. Dar a inceput si Diana sa tipe ca e cutremur, Doru a fugit din baraca.

CITESTE SI: Exatlon 26 septembrie. Noi tensiuni la jocul pentru vilă. Update

Din ce spune el, a iesit sa ne salveze, nu stiu ce sa cred, ca aici suntem sub cerul liber, singurul lucru care putea sa ne raneasca era baraca”, a spus Ana Otvos.

Emisiunea Exatlon este difuzată de miercuri până duminică de la ora 19:30 la Kanal D. Vedetele și sportivii amatori și de performanță trec prin probe dure zi de zi pentru a-și asigura supraviețuirea. La final, unul singur va câștiga cei 100.000 de euro puși în joc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *