Connect with us
Dan Negru a răspuns celor mai picante întrebări. Ce secrete a dezvăluit prezentatorul

TV

Dan Negru a răspuns celor mai picante întrebări. Ce secrete a dezvăluit prezentatorul

Dan Negru este unul dintre cei mai celebri prezentatori TV din țara noastră, care se bucură de mare succes de mai bine de 25 de ani, de când cariera sa a început să meargă pe o pantă ascendentă. Având în vedere că este un personaj extrem de controversat, Denise Rifai l-a invitat în emisiunea sa, unde i-a adresat cele mai interesante întrebări.

Secrete din viața lui Dan Negru

Denise Rifai l-a invitat pe Dan Negru la emisiunea sa, unde i-a adresat cele mai picante întrebări. Mereu discret cu viața lui personală, celebrul prezentator a fost pus în ipostaza de a oferi celor de acasă lămuriri la cele mai mari curiozități.

De-a lungul timpului, s-a vorbit despre o eventuală relație între Dan și Andreea Marin. Pe lângă faptul că au fost colegi de platou, s-a vehiculat că ar fi fost vorba de mai mult decât o relație de colegialitate. Astfel, întrebat cum au stat exact lucrurile, Dan Negru a explicat că nu se pune problema de așa ceva între el și Zână, iar singurul lucru care i-a legat vreodată a fost iubirea pentru meserie, pentru televiziune.

„Am lucrat cu Andreea o bună perioadă de timp în firma domnului Lazarov. Am iubit televiziunea și eu, și Raluca Moianu, și Cosmin Cernat. Domnul Lazarov ne-a contaminat. Am iubit împreună televiziunea.

Departe de ideea asta. Andreea are copii, eu am doi copii, e unul din oamenii importanți care a lăsat urme în televiziunea din România. Cealaltă prezentatoare generoasă este Mihaela Rădulescu care pe tine dacă ești co-prezentator te fac să te simți bine”, a declarat Dan Negru la Kanal D.

Părerea lui Dan Negru desre fake news

Cât despre fake news, Dan Negru a declarat că formatul emisiunilor pe care el le-a prezentat de-a lungul carierei sale nu îi permite să dea publicului astfel de informații. Totuși, prezentatorul crede că fake news-ul nu va fi combătut niciodată.

Un fake news legat chiar de el a fost scris în urmă cu aproximativ trei ani. Se specula atunci că Dan Negru a suferit un accident extrem de grav la Botoșani, oraș în care nu mai fusese de ceva timp. El spunea atunci că se bucură de faptul că mama lui nu are internet ca să aibă parte de asemenea sperieturi.

Cât despre regretele vieții sale, Negru a mărturisit că nu regretă nicio emisiune pe care a prezentat-o și că mereu s-a implicat în formate în care a avut încredere și în care s-a regăsit. Atunci când a simțit că ceva nu va merge, a refuzat.

„N-am prezentat nicio emisiune care să nu-mi fi plăcut. Norocul meu în viață a fost că am ales. Au fost formate în care nu credeam și pe care nu am vrut să le iau. În formatele pe care le-am prezentat, am crezut. Am încercat să găsesc echilibru în show-urile mele.”, a declarat Dan Negru.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top