TV

Dan Negru: ce s-a întâmplat cu salariul lui în timpul pandemiei. Incredibil cât câștigă

Dan Negru este unul dintre prezentatorii emblemă ai Antenei 1. A avut multe emisiuni la Antenă de-a lungul timpului, dar cele mai populare sunt revelioanele prezentate de el. Emisiunile pe care le-a prezentat au beneficiat de bugete gigantice, iar Negru este omul de o energie care nu se mai termină. Totuși pandemia l-a afectat și pe el în ultimele luni. Află din rândurile de mai jos, ce s-a întâmplat cu salariul lui.

Dan Negru: ce s-a întâmplat cu salariul lui în timpul pandemiei. Incredibil cât câștigă

Pandemia a atins și veniturile lui Dan Negru care a trebuit să stea în casă fără să mai facă emisiunea Next Star. Această emisiune promitea audiențe imense, dar a trebuit amânat până la ieșirea din pandemie. Astfel faimosul prezentator stă acum acasă în șomaj tehnic și în cont îi intră doar 2.400 de lei lunar.

Dacă te gândeai că suma aceasta este una mică, de fapt Dan Negru nu se bazează pe acești bani. Anii petrecuți pe micile ecrane i-au adus destui bani încât să pună câteva milioane de euro deoparte.

Și-a investit banii din televiziune în proprietăți, hale, terenuri, dar a construit și câteva blocuri. Banii pe care îi are îi permit să trăiască mai mult decât decent fără să mai muncească o zi din viața lui. Este meritul lui dacă și-a calculat banii în loc să îi cheltuie pe lucruri de fițe cum fac alte vedete de la noi.

Independență financiară

Dan Negru a declarat că a depus eforturi pentru a deveni independent financiar pentru a nu fi nevoit să facă anumite compromisuri în muncă. Ideea sa a fost să nu fie nevoit să accepte orice ofertă de muncă doar pentru a supraviețui. Este important ca omul să aibă opțiuni și mai ales să aibă libertatea de a-și păstra demnitatea și a face doar lucruri în acord cu conștiința sa.

“Am încercat să ajung la un nivel în care să nu depind financiar de televiziune, știind că dacă se întâmpla ceva precum această criză păcătoasă, singura mea sursă de venit ar fi salariul. Și, astfel, aș fi forțat de împrejurări să fac compromisuri și să apar în producții TV în care nu cred. Acum am această liniște financiară, iar dacă televiziunile nu vor mai putea să țină pasul cu standardele show-urilor mele, prefer să aștept să se revigoreze piața decât să accept orice ofertă”.

Share
Scris de
Oana Pauna

Acest site foloseste cookies.

Read More