Connect with us
Dana Budeanu „glezna” episodul 2! Stilistul Pro TV răbunește violent: A fi gay este tot despre bărbați

TV

Dana Budeanu „glezna” episodul 2! Stilista răbunește violent: „A fi gay este tot despre bărbați”

Dana Budeanu a fost în centrul atenției toată săptămâna trecută după ce a făcut niște comentarii acide despre Radu, ex O-Zone, care a fost surprins la un eveniment în pantaloni de costum, dar cu gleznele goale. Specialista în modă a dat de pământ cu barbații care adoptă acest stil și a spus despre acesta că este absolut dizgrațios.

Fanii emisiunii „Vorbește lumea” au capturat Verdicul Danei Budeanu de lunea trecută și l-au postat pe rețele de socializare, unde s-a creat o adevărată isterie pe acestă temă.

Verdictul Danei a fost distribuit de mii de ori și se aproapie de 100.000 de vizualizări.

Iritată de reacția celor care umăresc emisiunea și de gestul făcut de aceștia că au postat pe Facebook,  video-ul în care aceasta era scoasă la înaintare, Dana Budeanu a făcut următoarele comentarii.

Am inițiat această isterie acum 18 ani, însă a se crea o isterie din asta denotă ca nu aveți treabă, nu pot să văd mesajele pe care mi le trimiteți, pentru că am blocat această funcție. Nu-mi doresc să faceți ce spun eu, noi aici ne distrăm. De orice natură ar fi show-ul de la TV, tu te uiți ca să te simți bine.

Cel mai distribuit pe această lume este adevărul.”

Dana Budeanu a continuat cu nervi despre isteria creată despre gleznele goale

Situația este următoarea, dacă mai faceți isterie, voi scoate verdictul de pe online. Pentru a închide isteria creată, nu dau doi bani pe ea. Nu îmi place niciun fel de popularitate. Ideea este următoarea, verdicul următorul va fi dedicat tuturor marțafoilor din România (n.r. barbați).”

„Aș dori să se dea o lege de la combaterea bullingului, uniforma rezolvă acestă problema. De la faptul că vrei să porți unfirma X, că vrei să te asociezi cu aeasta, e cel mai bine. Nu există diferențe în copii.

Citește și: Vlad la ProTV din 9 septembrie! Schimbări uriașe la actori

Cum se poartă sosetele la pantaloni?

Dana Budeanu a oferit un sfat celor care se întreabă cum se poartă soșetele la pantaloni: „Niciodata sosetele nu trebuie să fie mai deschise decât pantalonul.”

Verdict Dana Budeanu „Glezenele goale” și apelativul „gay”

Isteria a creat și ideea conform cărăia dacă este trend poate fi purtat. Unii băieței își pot permite să facă nudism la glezne. Noi am vorbit despre bărbați. Atenție, paranteză, nu dorim să dezvoltăm subiecte pentru care nu avem suport informațional. Acești băieței care se epilează pe la glenze, fetele astea, aruncă foarte ușor cu apelativul „gay” despre alți bărbați. Vedeți că a fi gay este tot despre bărbați. Gay-ii sunt bărbați, voi sunteți fetițe, pensații, vopsiții, epilații la gleznă.”

Dacă nu sunteți la curent cu subiectul, iată de unde a pornit totul. Lunea trecută Dana Budeanu a comentat în secțiunea „Verdict” de la emisiunea „Vorbește lumea” despre ținuta lui Radu fost O-zone. Imediat după mesajul artistei, rețele de socializare au fost „inundate” de părerea Danei despre acest „stil” de ținută.

VIDEO: Dana Budeanu glezna

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top