Connect with us
Dana Nălbaru a vorbit pentru prima dată despre boala lui Dragoș Bucur, la emisiunea realizată de Teo Trandafir pe Kanal D.

TV

Dana Nălbaru revine, se relansează în muzică! M-am întâlnit cu Florin și am vorbit de HI-Q

Dana Nălbaru a fost invitata lui Cătălin Măruță, astăzi, 18 februarie și a povestit în emisiunea „La măruță” despre proiecte sale muzicale și familie.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au trei copii

Dana și Dragos au trei copii împreună, iar una dintre fetițe este adoptată. „Noi am văzut-o pe Roxana într-o fotografie și am zis asta e.”

Despre revenirea în muzică. „Am patru piese gata, făcute în Londra, săptămâna aceasta urmează să filmez un videoclip”.

„Am vorbit recent  cu Florin Grozea, la o cafea, și ne-am amintit de trupa HI-Q. Nu spun că n-as vrea să revin, cine știe ce se va întâmpla în viitor”.

Dragoș Bucur revine la Visuri la Cheie

Soțul ei, Dragoș Bucur revine în postul de prezentator al emisiunii „Visuri la cheie”.

Dana Nălbaru a trecut prin momente dificile. Ce a scris pe Facebook

Dana Nălbaru a intrat în atenția publică în ultima vreme din cauza deciziei de a-și lua fetița de la școala de stat și de a o introduce în sistemul homeschool (școala acasă). Nu mult a trecut de la declarațiile controversate pe care Dana Nălbaru le-a făcut pe blogul ei căci acum vine cu un mesaj destul de ciudat, de data aceasta pe pagina personală de Facebook.

Se pare că vedeta nu trece prin clipe tocmai ușoare, după cum spune chiar ea. Mesajul care a atras atenția fanilor ei sună așa: „Abia când se liniștește furtuna de-afară începe furtuna în mine. Aceasta e adevarăta provocare”.

Fanii au încurajat-o imediat cu zeci de mesaje spunându-i că după furtună, iese și soarele. „Dar după furtună iese soarele, așa că păstrează-ți răbdarea. O să treacă”, a scris unul dintre internauți.

Dana Nălbaru a devenit subiectul numărul unu în ultimele săptămâni, după ce a criticat școala românească. „Am retras-o pe Sofia de la școală. De tot. Am ales ca ea să învețe în sistem home schooling despre lucrurile care îi plac și fără constrângeri, fără competiții impuse, fără note sau calificative. Ne-am gândit bine înainte de a lua această decizie și ne-am „făcut temele” înainte de a ne arunca spre un asemenea viitor.

Am vorbit cu oameni care își educă în mod similar copiii, citim mult despre asta și ne-am asumat inclusiv schimbarea ritmului nostru de viață, conștienți fiind că noi vom fi cei care va trebui să o ajutăm și să o susținem în tot acest proces.

Vom descoperi alături de ea o grămadă de lucruri, sunt sigură. Sunt sigură că vor fi și momente dificile, dar am încredere în noi, ca echipă și, unde-s doi puterea crește, nu-i așa?”, a scris Nălbaru pe blogul personal.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top