Connect with us
Dana Rogoz, anunț emoționant la 5 ani de la moartea tatălui: “Îl simt, e ceva ciudat”

TV

Dana Rogoz, anunț emoționant la 5 ani de la moartea tatălui: “Îl simt, e ceva ciudat”

Dana Rogoz este o vedetă discretă, dar foarte cunoscută în România. Are o familie fericită, însătoate lucrurile bune care i se întâmplă în viață sunt ușor umbrite de faptul că nu îl mai are lângă ea pe tatăl său. Mereu se gândește ce ar fi spus tatăl său despre situațiile prin care trece fiica lui, după cum mărturisește actrița.

Dana Roboz a vorbit despre tatăl său, la 5 ani de moartea lui

Mai mult, Dana Rogoz spune că îl simte pe tatăl său lângă ea de multe ori. Recunosște că este puțin ciudat, dar spune că îl simte lângă ea și de fiecare dată îi dă cumva putere acest lucru. Vedeta a vorbit despre tatăl său la o emisiune unde a fost invitată recent.

“Se întâmplă ca în zilele astea să-ţi dai seama că nu sunt toţi aproape, dar în acelaşi timp, chiar îl simt aproape într-un fel. Chiar dacă, eu nu cred neaparat în chestiile astea. Dar îl simt, e ceva ciudat. Mă gândesc la el. Şi acum, la premieră… Cum ar fi fost dacă era în sală? Ar fi fost mândru de mine? M-am tot gândit în ultima vreme. Astăzi este cea mai frumoasă aniversare din viaţa mea, chiar dacă el nu e, cumva… e”, a mărturisit Dana Rogoz la o emisiune tv.

Dana Rogoz suferă de Hashimoto

Dana Rogoz promite să fie cea mai simpatică dansatoare, din 3 martie pe marile ecrane, odată cu interpretarea micuţei Felicie din spectaculoasa animaţie 3D ,,Balerina”

Dana Rogoz, anunț emoționant la 5 ani de la moartea tatălui: “Îl simt, e ceva ciudat”

Actrița are și momente mai proaste în viață, mai ales de când suferă de o afecțiune destul de rară. Dana Rogoz suferă de o afecțiune a tiroidei, Hashimoto. Această afecțiune este, de altfel, frecventă în rândul femeilor. Fluctuațiile de greutate sau stările de oboseală sunt printre cele mai comune simptome ale bolii.

Dana Rogoz a spus cum își ține n frâu afecțiunea. ”Și asta contează (n.red. – în privința numărului de kilograme), sunt pe tratament. Nu simt momentan așa zisele perioade de îngrășare care sunt cumva specifice bolii, deși, dimpotrivă, toată lumea crede că eu am hipertiroidism, pentru că sunt slabă, dar de fapt am hipotiroidism. În schimb, simt schimbări la textura pielii, simt că se usucă mai tare, am alte probleme asociate. Sau pot să am stări mai proaste și de obicei atunci îmi verific analizele și văd dacă e cazul să îmi măresc doza de tratament”, a declarat Dana pentru viva.ro.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top