Daniela Gyorfi: „Nu mai dorm cu George în pat de 2 ani”. Criză de nervi în magazin

09.04.2019
Daniela Gyorfi: „Nu mai dorm cu George în pat de 2 ani”. Criză de nervi în magazin

Daniela Gyorfi a fost invitata lui Cristina Șișcanu, în emisiunea sa online, pe care a lansat-o săptămâna trecuta, unde a povestit alături de Tavi Clonda despre relațiile de cuplu.

Artista a mărturist că de 2 ani nu mai doarme cu soțul săi în pat, pentru că fiica lor, în vârstă de 8 ani își dorește să doarmă împreună cu mama sa.

Ce se întâmplă acum în căsnicia dintre Gabi Cristea și Tavi Clonda

„George e disperat. Zilele trecute mi-a spus că trebuie să-i facem camera ei, iar fiica mea a reacționat imediat, „Nu, eu vreau să dorm cu mami”.

Daniela Gyorfi: George a făcut scandal în magazin

Plecați în America la finalul anului 2018, unde Daniela a avut concerte cei doi soți au stat în SUA până pe 10 ianuarie.

„Am profitat că aveam câteva zile libere după concert și am zis să mergem în magazin. George cheltuie enorm.

Când am vrut să-mi iau și eu o rochie ,a început să facă o criză de isterie în magazin.”

„Sunt Geloasă, i-am zis o data dacă nu le dai afara pe p@#$e astea, fac o criză”

Gelozia apare în orice relație de cuplu, iar Daniela a recunoscut că este foarte geloasă. În timp ce se afla ca invitată într-o emisiune, George a adus două fete pe care voia să le lanseze, imediat după momentul artistic mama fetelor, a întrebat-o pe Daniela „Îți plac fetele mele? Eu am răspuns că da. După care îmi zice: Ei, lasă c-o combin pe una din ele cu ăsta (n.r. George, sotul Danielei) și așa le asigur cariera. Mi-am ieșit din minți”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *