TV

De ce a fost votat Jador de Zanni la Survivor România. Ce se va întâmpla duminică seara

Zanni l-a votat pe Jador la Consiliul din 23 ianuarie de la Survivor România. Gestul tânărului a stârnit multe controverse pe internet, pe grupurile de susținători ale emisiunii de la Kanal D.

Nimeni nu se aștepta că Jador să primească 2 voturi la ediția de sâmbătă seară. Unul dintre cei care l-a votat a fost Zannidache, care a avut o replică dură pentru manelist, acuzându-l că joacă teatru.

După ce au pierdut proba de imunitate de sâmbătă, 23 ianuarie, la Survivor România, Faimoșii și-au pierdut cumpătul și au apărut conflictele. Pentru că au fost nevoiți să voteze persoana care să fie eliminată, s-au aruncat replici dure.

Majoritatea echopei nu tolerează comportamentul lui Jador și cântărețul a fost pus la zid.

„El și-o asumă cumva, pentru că are experiență. El dacă și-o asumă și zice că sunt defectele lui, lumea empatizează: ‘uite mă, recunoaște!’ Este o strategie psihologică” a spus Zanni în ediția de sâmbătă a emisiunii Survivor România.

De ce l-a votat Zanni pe Jador la Survivor

Zanni consideră că Jador îi desconsideră pe ceilalți membri ai echipei și îi injosește.

„Aș renunța la Jador, pentru că e foarte mult teatru de care nu am nevoie. Dar sunt convins că echipa (n.r.- are nevoie de el) și în continuare, ca să câștigăm și să mergem mai departe. Se poate spune că ne folosim, da, ne folosim de ăștia mai buni ca să câștigăm”, a spus Zanni.

Atitudinea manelistului a deranjat pe mulți membri ai echipei, care i-au reproșat modul în care se comportă și le vorbește.

Zanni i-a transmis lui Jador:

„Tu continui să vorbești, doar pentru că îi desconsideri pe cei din jur. Știi când taci tu? Când se ridică Moroșanu, atunci taci tu! Este cel mai evident, tu mergi pe pumn. Tu ești Jador! Tu respiri în locul nostru, au vrut și fetele astea sa spună ceva și mereu le-ai zis sa tacă. Să se ridice și Moroșanu și să zică: tu să taci, în…, să vezi cum taci atunci. Pe mine mă seaca foarte mult Jador. Am o chestie, mă razboiesc cu cei care atrag atenția asupra lui cu energie negativă.”

Cătălin Moroșanu a spus că nu îl votează pe Jador, pentru că el consideră că trebuie votat pe criterii sportive. Astfel, Jador a adus puncte echipei, pe parcursul probelor.

„Voi vota pentru ce s-a întamplat astăzi. Colegii care n-au tras pentru echipă, au stat frumos pe bancă și au privit”, a spus Moroșanu.

Survivor România: 24 ianuarie, ediție eliminatorie

Duminică seară urmează o nouă ediție Survivor România, de la ora 20:00. Pe 24 ianuarie, Kanal D va difuza ediția eliminatorie. Costi Ioniță este unul dintre concurenții propuși spre eliminare. El va concura cu Roxana Nemeș, și ea propusă spre eliminare, încă de vineri, iar unul dintre ei va pleca acasă. Săptămâna trecută, la Survivor, a avut loc prima eliminare, iar cântăreața Amna a părăsit competița.

„Survivor România” a poziționat televiziunea Kanal D s-a poziționat din nou pe primul loc, pe toate categoriile de public monitorizate.

„Survivor România” a înregistrat 11,5% Rating și 25,1% cota de piață, pe targetul Național, 8,8% Rating și 25,2% cota de piață, la nivelul publicului Comercial, și 10,1% Rating și 22,9% cota de piață, la orașe.

Peste două milioane de telespectatori (2.030.000) din întreagă țară au urmărit competiția dintre Faimoși și Războinici.

Acest articol a fost actualizat la: 2021-01-24T15:03:40+02:00 15:03

Share
Scris de
Cristiana Aștefănoaiei

Acest site foloseste cookies.

Read More