Connect with us
De ce a plecat Andreea Raicu de la TV. Mărturisirile sincere ale vedetei

TV

De ce a plecat Andreea Raicu de la TV. Mărturisirile sincere ale vedetei

Andreea Raicu a fost una dintre cele mai celebre apariții ale televiziunii românești. Ea a devenit cunoscută pentru numeroasele emisiuni TV pe care le-a prezentat și care i-au asigurat un succes uimitor la acea vreme. Vedeta a lucrat în acest domeniu timp de 20 de ani, după care a decis să se reprofileze și a mers către alte direcții. Andreea a vorbit despre motivele care au determinat-o să renunțe la TV, deși mulți credeau că va reveni.

Andreea Raicu nu se simțea împlinită complet

Andreea Raicu a renunțat la televiziune, însă fanii ei credeau că este vorba doar de o pauză, după care va reveni. Ea a fost cunoscută pentru emisiuni precum „Big Brother”, „Megastar”, „Miss fata de la țară”sau „M-a făcut mama artist”. Se pare că nu a mai avut loc această revenire, iar Andreea se ocupă acum de cu totul altceva. Ea este un fashion icon, promotor al stilului și al bunului gust, se implică foarte mult în modă și promovează un stil de viață sănătos.

Andreea Raicu a explicat că se simțea bine atunci când apărea la TV, era împlinită, avea tot ce își dorea, își permitea tot ce poftea, vacanțe luxoase, avea o casă foarte dichisită și o relație perfectă, simțind că nu-i mai poate lipsi nimic. Totuși, simțea că ceva îi lipsește și nu era pe deplin mulțumită, deși din exterior părea foarte fericită.

Andreea Raicu a mărturisit că a mers la terapie, timp de mai multe ore și a ajuns la concluzia că trebuie să se retragă și să facă altceva. Ea își aduce aminte cu drag de perioada în care a dat probă pentru a intra în televiziune și declară că a rămas doar cu amintiri frumoase, pe care le păstrează cu drag. Andreea nu se gândea că va rezista 20 de ani în acest domeniu, având în vedere că își dorea să devină psiholog atunci când era mică. Drumurile au dus-o pe altă cale și apoi au reprofilat-o.

„Aveam o carieră strălucită, eram celebră, aveam o situație financiară care îmi permitea să fac orice, oricând, aveam relația care părea perfectă, aveam o casă în care stăteam și care-mi plăcea foarte mult, puteam să călătoresc și să-mi cumpăr tot ce îmi doream eu. Cumva, era viața din filme. Viața fără greșeală, dacă o priveai din exterior. Și cu toate astea, nu simțeam așa. Simțeam că lipsește ceva. Am făcut multe ore de terapie, am citit foarte mult și tot nu înțelegeam ce lipsește. Și când te deschizi, viața îți aduce tot felul de oameni, tot felul de elemente și poți să găsești răspunsurile. Doar atunci când vrei.”, a declarat Andreea.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top